hiirenkorvalla

Aikuisille

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi.

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.

Naisten ilta on Savion naisten raamattupiirin järjestämä  kaikille avoin naisten ilta. Illan aloittaa teetarjoilu, mukana vierailija, musiikkia ja lopuksi iltahartaus. Naisten iltaa vietetään noin kerran kaudessa.

Äijäsähly on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Sählyä pelataan lauantaisin klo 17–18 Kurkelan koulun salissa koulun toiminta-aikoina.

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville. Piiri kokokoontuu kerran kuukaudessa, luettava kirja sovitaan aina yhdessä edellisellä kerralla. Lukupiiriä vetää tietokirjailija Sara Kokkonen.

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmiä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.

Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa kursseja ja luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  seurakuntien parisuhdetoiminnan Facebook-sivulta. Lue lisää sivulta Apua ja tukea.

Kohtaamispaikkoja ympäri Keravaa

Tule tapaamaan toisia keravalaisia jutustelun ja kahvikupillisen ääreen. Lähes jokaisena viikonpäivänä on kokoontuminen jossain seurakunnan tilassa.

Savion avoin kahvila kokoaa alueen asukkaat yhteen maanantaisin klo 9.30-11.00.  Killan juttutuvalla tavataan keskiviikkoisin klo 9.45-11.45. Lisäksi parittomien viikkojen keskiviikkoisin on kohtaamispaikka kirkon alasalissa n. klo 12.20 alkaen. Sunnuntaisin tapaamme messun jälkeen kirkkokahveilla ja saarnajatkoilla.

Katupappila on avoinna arkisin klo 10.00-14.00. Aamupäivisin paikalla on työntekijä.

Aikuisten ryhmistä ja tapahtumista sekä leireistä ja retkistä saat tietoa alla olevasta tapahtumakalenterista.

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

pappi, virkavapaalla