Aikuisia nauramassa sekä pitämässä hauskaa yhdessä.

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi. Ryhmien kokoontumisen ajankohdat löydät tapahtumakalenterista

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmiä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.

Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta.  Suomen evankelis-luterilaisen kirkon perheneuvojat tarjoavat apua parisuhdetta koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin myös RakkausklinikallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  Järjestämme yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa kursseja ja luentoja parisuhteen parhaaksi. Lue lisää sivulta Apua ja tukea. 

Kohtaamispaikkoja ympäri Keravaa

Tule tapaamaan toisia keravalaisia jutustelun ja kahvikupillisen ääreen esimerkiksi Katupappilan Olohuoneeseen, Savion avoimeen kahvilaan, Arjen ruokaa -yhteisöruokailuun, Kalevan kahvihetkeen tai kirkkokahveille messun jälkeen. Lähes jokaisena viikonpäivänä on kokoontuminen jossain seurakunnan tilassa. 

Aikuisten ryhmistä ja tapahtumista sekä leireistä ja retkistä saat tietoa tapahtumakalenterista.

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. Katupappilan Olohuoneen koordinaattori.

pappi
PL 134
04201 Kerava