hiirenkorvalla.

Aikuisille

Ryhmiä aikuisille

Koronavirustilanteen takia kaikki ryhmätoiminta on peruttu 20.12. saakka.

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi. Ryhmien kokoontumisen ajankohdat löydät tapahtumakalenterista

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista.

Naisten ilta on Savion naisten raamattupiirin järjestämä  kaikille avoin naisten ilta. Illan aloittaa teetarjoilu, mukana vierailija, musiikkia ja lopuksi iltahartaus. Naisten iltaa vietetään noin kerran kaudessa.

Äijäsähly on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa.

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville. Piiri kokokoontuu kerran kuukaudessa, luettava kirja sovitaan aina yhdessä edellisellä kerralla. Lukupiiriä vetää tietokirjailija Sara Kokkonen.

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmiä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.

Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa kursseja ja luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  seurakuntien parisuhdetoiminnan Facebook-sivulta. Lue lisää sivulta Apua ja tukea.

Kohtaamispaikkoja ympäri Keravaa

Tule tapaamaan toisia keravalaisia jutustelun ja kahvikupillisen ääreen esimerkiksi Katupappilan Olohuoneeseen, Savion avoimeen kahvilaan, Arjen ruokaa -yhteisöruokailuun, Kalevan kahvihetkeen tai kirkkokahveille messun jälkeen. Lähes jokaisena viikonpäivänä on kokoontuminen jossain seurakunnan tilassa.

Aikuisten ryhmistä ja tapahtumista sekä leireistä ja retkistä saat tietoa tapahtumakalenterista.