Papintie 2, 04200 Kerava

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä vahtimestariin p. 0400 378 080.

Keravan kirkossa vietetään messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10. Messun jälkeen juodaan yhteiset kirkkokahvit. Kuukauden ensimmäinen messu on suunnattu erityisesti lapsiperheille. Keskiviikkoisin klo 12 voit hiljentyä kirkkohetkessä ja jäädä kahvittelemaan alasaliin. Viikkomessua vietetään tiistaisin ja torstaisin klo 19 ja iltamessua kerran kuukaudessa perjantaisin klo 20.30.

Kirkossa järjestetään lukuisia konsertteja, lauluiltoja ja muita seurakuntatilaisuuksia.

Kirkkosalissa on tilaa n. 500 hengelle ja lisäksi parvella on 50 istumapaikkaa. Kirkossa on erinomainen akustiikka ja kaikilta istumapaikoilta on esteetön näkymä alttarille.

Kirkkosalin valaistus on säädeltävissä ja äänentoistojärjestelmä on suunniteltu erikseen puheelle ja musiikille. Järjestelmä mahdollistaa myös toimitusten stereofonisen nauhoittamisen.

Kirkon alakerrassa on seurakuntasali (kirkon alasali) ja pieni keittiö. Kirkon alasalissa voi järjestää vaikka kastekahvit. Paikkoja on n. 40 hengelle.

Jos haluat varata kirkkoa tai kirkon alasalia perhejuhlia tai muita tilaisuuksia varten, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Kirkkoa ei voi varata sellaisiin yleisötilaisuuksiin, joihin myydään pääsylippuja. Ohjelmien myynti on mahdollista.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

Panoraama kirkkosalista Panoraamaesitys kirkkosalista

Panoraamaesitys kirkonmäeltä Panoraamaesitys kirkonmäeltä

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Kirkkosaliin pääsee esteettömästi kirkon yläovilta (Hakalantien ja Lapilantien risteys). Niiden edessä ovat myös invapysäköintipaikat. Kirkkosalin ja alasalin välillä kulkee hissi.

WC:t sijaitsevat alakerrassa.

Parkkipaikkoja on seurakuntakeskuksella, kirkon yläovien luona ja Wanhan pappilan parkkipaikalla.

Wi-Fi

Papintie 2, 04200 Kerava

Viikkomessu

Arki-illan ehtoollinen tiistai- ja torstai-iltaisin