Nuottakodon leirikeskus

Leirit ja retket lapsille, kouluikäisille ja perheille

Leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut.

Lisätietoa leireistä ja retkistä sekä ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista.

Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa Keravan seurakunnan verkkosivuilla 23.8.2019 kello 18.00. Poikkeuksena Syysunelmia ja Sitkeät sissit, joiden ilmoittautuminen alkaa 5.6. kello 14.00.

Syysunelmia

Syksy on ulkoilun ja talveen valmistautumisen aikaa. Vielä ei kuitenkaan vaivuta horrokseen, sillä Syysunelmia -leirillä pidetään hauskaa! Leirillä ulkoillaan ja sisäillään, riehutaan ja rauhoitutaan, askarrellaan ja liikutaan - sekä tietysti syödään hyvin ja vietetään aikaa hyvässä seurassa.

Leiri on tarkoitettu 1.-3.-luokkalaisille tytöille. Leirin hinta on 25€, joka sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut.

Sitkeät sissit

Syksyn pimetessä metsän eläimet hiipivät puiden välissä varuillaan - ja varuillaan on myös sissi. Ovela kuin kettu, ketterä kuin jänis... sissi osaa käyttää luontoa hyväkseen suorittaakseen tehtävänsä! Tällä leirillä toki pilke silmäkulmassa.

Leirillä luvassa sisseilyn lisäksi perinteistä leiriohjelmaa, eli ulkoilua ja sisäilyä, askartelua ja liikuntaa, hiljentymistä ja riehaantumista - sekä tietysti hyvää ruokaa ja seuraa! Majoitumme toisen leiriyön kamiinateltoissa.

Sitkeät sissit on leiri 1.-3.-luokkalaisille pojille. Leirin hinta on 35€, joka sisältää ruokailut, kuljetukset, ohjelman ja majoituksen.

Syyslomaretki Helsinkiin

Lomaviikon tiistaina 15.10. alakouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu retki suuntaa Helsinkiin, jossa käymme Luonnontieteellisessä museossa, Raxissa ja Megazonessa. Retken hinta on 35€, hinta sisältää pääsyliput, kuljetuksen ja ruokailut.

Ihan Pimeetä 4

Legendaarinen Ihan Pimeetä -Leiri saa jatkoa!

Syksyllä on pimeetä, niin kuin pitääkin. Otetaan siitä kaikki irti! Luvassa mahtavaa leiritouhua, eli sisäilyä ja ulkoilua, rauhoittumista ja riehaantumista, askartelua ja liikuntaa - sekä tietysti hyvää ruokaa ja ihan pimeetä seuraa!

Leiri on tarkoitettu 4.-7. -luokkalaisille tytöille ja pojille. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut.

Lapsi-vanhempi -leiri

Leiri 4.-6.10.2019 kouluikäisten lasten perheille. Leirin hinta on 50€ aikuinen ja 25€ lapsi. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut.

PERHELEIRI

keravalaisille perheille, joissa on 0–12-v. lapsia 22.–24.11. Nuottakodon leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen verkkosivujen kautta 21.–25.10. Leirin hinta aikuisilta 60 €, 4–12-vuotiaat 30 € ja alle 4-vuotiaat maksutta. Maksualennusta voi hakea taloudellisin perustein. Lisätiedot: Sini Mäkelä ja Eija Pääkkönen.