lyhtyjä alttarin edessä Nuottakodon leirikeskuksen kappelissa.

Leirit ja retket lapsille, kouluikäisille ja perheille

Leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut.

Lisätietoa leireistä ja retkistä sekä ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista.

Kesäyö Kirkossa

Yöleiri kirkossa alakouluikäisille 29.-30.7. Lisätietoja löydät tästä!

Syksyn 2020 leirit&retket

Ilmoittautuminen syksyn leireille ja retkille alkaa Keravan seurakunnan verkkosivuilla 28.8.2019 kello 18.00. POIKKEUKSENA Salaiset agentit, jonka ilmoittautuminen päättyy jo 23.8. sekä Syysunelmia, jonka ilmoittautuminen päättyy jo 6.9.

Syyslomaretki Helsinkiin

Syyslomaretki alakouluikäisille tytöille ja pojille Helsinkiin!

Vierailemme Kansallismuseossa, ruokailemme Raxissa ja pelaamme lasersotaa Megazonessa.

Retken hinta on 30€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetukset ja ruokailun. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä!

Syysunelmia

18.-19.9. leiri 1.-7. -luokkalaisille tytöille Nuottakodossa. Leirin hinta on 25€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Lisätietoja ja ilmoittatuminen tästä!

Salaiset agentit

4.-6.9. leiri 1.-3.-luokkalaisille tytöille ja pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Lisätietoja ja ilmoittatuminen tästä!

Perheleiri 25.-27.9.

Leiri on tarkoitettu Keravalaisille lapsiperheille, joissa lapset ovat iältään 0-12 vuotta. Leirin hinta on aikuisilta 60,- , 4-12 vuotiailta lapsilta 30,- ja alle 4 vuotiaat lapset maksutta. Ilmoittautuminen leirille 17.8.-3.9.

Ihan Pimeetä 5

30.10.-1.11. leiri 4.-7. -luokkalaisille tytöille ja pojille Nuottakodossa Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Lisätietoja ja ilmoittatuminen tästä!

Lapsi-vanhempi -leiri

2.-4.10. leiri kouluikäisten lasten perheille. Leirin hinta on 50€ aikuinen ja 25€ lapsi. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Lisätietoja ja ilmoittatuminen tästä!