lyhtyjä alttarin edessä Nuottakodon leirikeskuksen kappelissa.

Leirit ja retket lapsille, kouluikäisille ja perheille

Leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut.

Lisätietoa leireistä ja retkistä sekä ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista.

Kevään leirit on peruttu koronavirustilanteen takia.

KESÄN LEIRIT

Faaraon salaisuus

Leiri 1.-3.6. 1.-7. -luokkalaisille pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Katso leiriä tästä!

Metsien menninkäiset

Leiri 17.-18.6. 1.-7. -luokkalaisille tytöille ja pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 25€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Katso leiriä tästä!

Kesän perheleirit

Keravan seurakunnan kesän perheleireille ilmoittautumisen olisi määrä alkaa maanantaina 6.4.2020. Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme aloita ilmoittautumista tuolloin. Tarkkailemme tilannetta ja uutisointia koronaepidemiasta ja tiedotamme asiasta lisää 15.5. Siunausta kevääseesi ja toivotaan parasta kesän leirien osalta.  terveisin Sini Mäkelä, pappi (sini.makela@evl.fi , 0400 378 091)

Perheleiri 22.-24.6.2020 Leirin tiedot

Perheleiri 29.-31.7.2020 Leirin tiedot

Perheleiri 31.7.-2.8. Leirin tiedot

Kuutamo

Leiri 3.-5.8. 1.-7. -luokkalaisille tytöille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Katso leiriä tästä!

Perheiden lapinvaellus

Erämaavaellus 31.7.-7.8. Tämän vuotinen perheiden vaelluksemme suuntaa Muotkan erämaa-alueelle. Majoitumme teltoissa ja valmistamme itse ruokamme. Vaelluksen hinta 200€/aikuinen, 150€ lapsi, ulkopaikkakuntalaiset +50€. Hinta sisältää kuljetukset ja vaellusruuat, ruokailut vaelluksen aluksi ja lopuksi sekä saunan. Katso vaellusta tästä!