eri-ikäisiä ihmisiä yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Keravan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia kerhoja, ryhmiä ja piirejä kokoontuu joka viikko kymmenittäin. Toivomme, että löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Tilaisuuksissa huolehdimme yhdessä turvaväleistä ja hygieniasta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan aina seurakunnan tiloissa.Tulethan paikalle vain terveenä!
Toiminta on suunniteltu voimassa olevien hygienia- ja turvavälisuositusten mukaisesti.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti 23.11.-13.12.2020 seurakunnan sisällä järjestettävät tilaisuudet voidaan toteuttaa siten, että paikalla on korkeintaan 20 henkilöä. Lisätietoja

Olemme tavoitettavissa

Diakoniavastaanoton ajanvaraus tiistaisin ja torstaisin klo 9–10, p. 0400 378 138.

Päivystävä pappi Asta Koponen on tavoitettavissa puhelimitse  p. 040 707 7295 11.1.2021 alkaen su–to klo 14–18.  Päivystävän papin kanssa voit keskustella luottamuksellisesti kaikista mieltä painavista asioista. Voit soittaa, kun tarvitset toista ihmistä jakamaan taakkoja, haluat pohtia elämää, toivot esirukousta tai kaipaat vain juttuseuraa. 10.1.2021 saakka numerossa ei ole päivystystä, vaan tavoitat papin seurakunnan vaihteen kautta p. 09 478 488 arkisin klo 9–15 tai yhteystietojen kautta.

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirje

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.