eri-ikäisiä ihmisiä yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Keravan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia kerhoja, ryhmiä ja piirejä kokoontuu joka viikko kymmenittäin. Toivomme, että löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Tilaisuuksissa huolehdimme yhdessä turvaväleistä ja hygieniasta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan aina seurakunnan tiloissa.Tulethan paikalle vain terveenä! Toiminta on suunniteltu voimassa olevien hygienia- ja turvavälisuositusten mukaisesti.

Olemme tavoitettavissa

Diakoniavastaanoton ajanvaraus tiistaisin ja torstaisin klo 9–10, p. 0400 378 138.
Papin tavoitat ma-pe klo 9-15 vaihteen kautta p. 09 478 488 tai ottamalla suoraan yhteyttä pappeihin.
Kirkon keskusteluapua Palveleva puhelin 0400 22 11 80 joka ilta klo 18–24 sekä Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu. Voit keskustella luottamuksellisesti mieltä painavista asioista.

Työntekijöiden yhteystiedot

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät Facebookista (Keravan seurakunta, Keravan seurakunnan varhaiskasvatus), Instagramista (keravansrk, wbabbila) Youtubesta (Keravan seurakunta, Keravan seurakunnan varhaiskasvatus) sekä Twitteristä (keravansrk).
Keravan taivaan alla -blogi syntyy seurakunnan työntekijöiden sekä vapaaehtoisten kirjoittajien voimin.  Tule lukemaan ja kommentoimaan!