eri-ikäisiä ihmisiä yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan yleisötilaisuudet ja ryhmätoiminta ovat toistaiseksi tauolla sururyhmiä, lasten ja koulaisten kerho- ja leiritoimintaa, rippikouluja sekä diakonian kahvikärryä lukuun ottamatta koronavirustilanteen takia. Jumalanpalveluksiin voidaan ottaa rajattu määrä osallistujia paikalle. Aikuisten ryhmät, kuten raamattu- ja rukouspiirit, kahvihetket ja Israel-illat ovat tauolla ja Katupappila on suljettuna toistaiseksi. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 22.6.2021 saakka.

Keravan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia kerhoja, ryhmiä ja piirejä kokoontuu joka viikko kymmenittäin. Toivomme, että löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Tilaisuuksissa huolehdimme yhdessä turvaväleistä ja hygieniasta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan aina seurakunnan tiloissa.Tulethan paikalle vain terveenä! Toiminta on suunniteltu voimassa olevien hygienia- ja turvavälisuositusten mukaisesti.

Olemme tavoitettavissa

Diakoniavastaanoton ajanvaraus tiistaisin ja torstaisin klo 9–10, p. 0400 378 138.

Työntekijöiden yhteystiedot

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.