Seurakunnan kerhot ja ryhmät

Tervetuloa mukaan!

Keravan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia kerhoja, ryhmiä ja piirejä kokoontuu joka viikko kymmenittäin.

Toivomme, että löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Tietoa tapahtumista ja uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi tietoa Keravan seurakunnassa järjestettävistä tapahtumista sekä uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirje.

Viimeisimmät uutiskirjeet löydät myös verkkosivuiltamme.

Seurakunnan tapahtumaesite postitetaan kaksi kertaa vuodessa kaikkiin keravalaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa, tammikuussa ja syyskuussa. Tutustu syksyn tapahtumiin täällä.

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.