neulottuja perhmoleluja

Lapsille ja lapsiperheille

Lapsille ja perheille

Lapsille ja perheille on tarjolla Keravan seurakunnassa monenlaisia kerhoja ja tapahtumia. Suurimpaan osaan niistä lapset osallistuvat yhdessä aikuisen kanssa.

Maksullisena toimintana seurakunnalla on päiväkerhoja 3-6 -vuotiaille lapsille, muskareita eri-ikäisille sekä iltapäivätoimintaa eka- ja tokaluokkaisille. Lisäksi koulun lomien alettua kesäkuussa järjestetään kesäkerhoja.

Maksuttomia kohtaamispaikkoja ovat perhekerhot ja perhesähly.

Lapsille ja perheille järjestetään myös leirejä ja retkiä. Ne löydät tapahtumakalenterista alta.

Lapset ovat erityisen tervetulleita kirkkoon!

Keravan, Tuusulan ja Järvenpään seurakuntien yhteinen perheneuvonta eli perheasiain neuvottelukeskus palvelee parisuhteeseen, perheeseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Teemme yhteistyötä päiväkotien, neuvoloiden, ME-talon ja monen muun keravalaisen toimijan kanssa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri

pappi
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja

Koululaisten iltapäivätoiminta ja kesäkerhot, pyhäkoulut, päivähoitoyhteydet