Kehitysvammaisille

Seurakunta on kaikkien seurakunta

Kehitysvammaisia ja heidän omaisiaan rohkaistaan seurakunnan osallisuuteen ja vertaistuen löytämiseen. Keskustelut ja kotikäynnit, vierailut asuntoloissa, perhekodeissa, laitoksissa ja työkeskuksissa tukevat kehitysvammaisen yhteyttä seurakuntaan.

Wanhan Pappilan kerho

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien yhteinen kerho kehitysvammaisille. Kerho kokoontuu Keravan Wanhassa Pappilassa, Hakalantie 1, joka toinen maanantai klo 18-19.30.

Illan aikana hiljennymme hartauteen ja nautimme yhdessä mukavasta tekemisestä.

Erityisrippikoulu

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammaistyön pappi Katja Niemisen kanssa.

vs. kehitysvammaistyön pastori
Katja Nieminen

p. 040-304 7868
ext-katja.nieminen@eteva.fi

Sunnuntaina 15.9.2019 Keravan kirkossa ja seurakuntakeskuksessa vietettiin lähialueiden seurakuntien yhteistä kehitysvammaisten kirkkopyhää. Kirkkopyhän juhlan teemana oli sirkus, koska tivoli- ja sirkustoiminnalla on merkittävä osa keravalaisessa kulttuurihistoriassa.

Kirkkopyhän juhla alkoi hämmentyneissä tunnelmissa, kun juhlan juontaja oli mystisesti kadonnut. Selitys löytyi videolta ja juhlakin pääsi vihdoin alkamaan!

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö