hymyilevä farkkutakkinen tyttö keinumassa.

Seurakunta on kaikkien seurakunta

Kehitysvammaisia ja heidän omaisiaan rohkaistaan seurakunnan osallisuuteen ja vertaistuen löytämiseen. Keskustelut ja kotikäynnit, vierailut asuntoloissa, perhekodeissa, laitoksissa ja työkeskuksissa tukevat kehitysvammaisen yhteyttä seurakuntaan.

Wanhan Pappilan kerho

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien yhteinen kerho kehitysvammaisille kokoontuu toistaiseksi Keravan seurakuntakeskuksessa, Papintie 6E. Illan aikana hiljennymme hartauteen ja nautimme yhdessä mukavasta tekemisestä. Kokoontumisesta löydät tiedot tapahtumakalenterista

Erityisrippikoulu

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammaistyön pappi Elina Jokipaltion kanssa.

Uudenmaan kehitysvammaistyön pastori
Elina Jokipaltio,
p. 040 304 7868, ext-elina.jokipaltio@eteva.fi

Vuori-ryhmä kehitysvammaisten lasten vanhemmille

Vuori on  ryhmä kehitysvammaisten lasten vanhemmille, joiden kehitysvammainen lapsi on jo aikuinen ja elää asumispalvelussa tai kotona vanhempien kanssa. Ryhmän nimi tulee sanoista Viisas, Uniikki, Oivaltava, Rehellinen, Iloinen (= VUORI)

"Ole vanhempana kuin vuori. Vakaa, levollinen ja tässä hetkessä läsnä."

Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 18-19.30, päivämäärät ovat 8.9., 22.9., 6.10., 20.10. ja 3.11. Kokoonnumme muuten Katupappilassa, mutta 6.10. kokoontuminen on seurakuntakeskuksen kappelissa.

Ryhmä on suljettu ja siihen mahtuu 8 henkilöä. Ilmoittautuminen 9.-27.8.2021 diakoniatyöntekijä Nea Kivistölle, 0400 378 014, tai (16.8. alkaen) kehitysvammaistyön pappi Elina Jokipaltiolle, 040 304 7868.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö