Talous ja hallinto

Taloustoimisto on avoinna arkisin klo 8-15.45 osoitteessa Papintie 6 A, 1. krs. Postiosoite on PL 134, 04201 Kerava.

Taloustoimisto hoitaa seurakunnan talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon palveluja sekä hautapaikkoihin ja hautainhoitoon liittyvät asiat.

Talousjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti seurakunnan talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Talousjohtaja, kirkkoherra sekä hallintotehtävissä toimiva pappi valmistelevat kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston kokoukset yhteistyössä puheenjohtajien ja asianosaisten työntekijöiden kanssa. He toimivat näiden toimielimien sihteereinä ja vastaavat päätösten toimeenpanosta ja tiedoksiannoista.

Laskutus:
Laskussa tulee näkyä Keravan seurakunta sekä laskutettavan henkilön tai työmuodon nimi. Laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai paperisena laskuna postin kautta.

Verkkolasku
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Verkkolaskuosoite: 003701274919101
Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksistä, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin activation.services@basware.com .

Sähköpostiosoite laskuille
kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf.
Tiedoston nimi saa sisältää vai seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_]

Postiosoite paperiselle laskulle
Kirkon Palvelukeskus / Keravan seurakunta
++3014++
00026 Basware

Y-tunnus: 0127491-9

toimistosihteeri

Palkanlaskenta, laskutus

Työtehtäviini kuuluvat mm. palkanlaskenta,myyntireskontran hoito,hautojen kesähoitojen laskutus sekä haudan hallinta-ajan pidennykset.

Talousjohtaja
Hallinto- ja talouspalvelut
pappi, kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteeri

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

Toimin papin työn lisäksi myös kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteerinä.