Talous ja hallinto

Taloustoimisto on avoinna arkisin klo 8-15.45 osoitteessa Papintie 6 A, 1. krs. Postiosoite on PL 134, 04201 Kerava.

Taloustoimisto hoitaa seurakunnan talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon palveluja sekä hautapaikkoihin ja hautainhoitoon liittyvät asiat.

Talousjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti seurakunnan talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Talousjohtaja, kirkkoherra sekä hallintotehtävissä toimiva pappi valmistelevat kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston kokoukset yhteistyössä puheenjohtajien ja asianosaisten työntekijöiden kanssa. He toimivat näiden toimielimien sihteereinä ja vastaavat päätösten toimeenpanosta ja tiedoksiannoista.

toimistosihteeri

Palkanlaskenta, laskutus

Työtehtäviini kuuluvat mm. palkanlaskenta,myyntireskontran hoito,hautojen kesähoitojen laskutus sekä haudan hallinta-ajan pidennykset.

Talousjohtaja
Hallinto- ja talouspalvelut
pappi, kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteeri

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

Toimin papin työn lisäksi myös kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteerinä.