Seurakunnan kuorot ja orkesteri

Kuorojen kokoontumiset ovat tauolla koronavirustilanteen takia. 

Kamarikuoro Oremus

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, joka esiintyy useita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.15–20.15 seurakuntakeskuksessa. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen. Tällä hetkellä kamarikuoro Oremukseen etsitään uusia laulajia. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Janne Kaksoseen.

Kamariorkesteri Castor et Pollux

Kamariorkesteri Castor et Pollux on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan kanttori Janne Kaksosen luotsaamana. Orkesteria kuullaan seurakunnan tilaisuuksissa sekä omissa konserteissa. Soittajat ovat musiikin  harrastajia ja ammattilaisia. Ohjelmistossa on orkesteriteoksia sekä soolo- ja kuorokantaatteja. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Janne Kaksoseen.

 

Koraalikuoro.

Koraalikuoro

Koraalikuoro on vuoden 2017 tammikuussa aloittanut aikuisiän sekakuoro, jota johtaa Keravan seurakunnan kanttori Heli Kaasalainen. Koraalikuoro esiintyy useita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16 kirkon alasalissa.

Muskarit

Seurakunnassa on muskareita eri-ikäisille lapsille. Muskareihin lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Niihin ilmoittaudutaan syksyllä koko lukukaudeksi. Lue lisää muskareista.

Ota yhteyttä

kanttori
PL 134
04201 Kerava

Vapaapäivät: maanantai ja tiistai