kuorot mukana messussa

Seurakunnan kuorot ja orkesteri

Kamarikuoro Oremus

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, joka esiintyy useita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.30–20.30 seurakuntakeskuksessa. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen. Tällä hetkellä kamarikuoro Oremukseen etsitään uusia laulajia. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Janne Kaksoseen.

Kamariorkesteri Castor et Pollux

Kamariorkesteri Castor et Pollux on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan kanttori Janne Kaksosen luotsaamana. Orkesteria kuullaan seurakunnan tilaisuuksissa sekä omissa konserteissa. Soittajat ovat musiikin  harrastajia ja ammattilaisia. Ohjelmistossa on orkesteriteoksia sekä soolo- ja kuorokantaatteja. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Janne Kaksoseen.

Koraalikuoro

Koraalikuoro on noin vuoden ajan toiminut aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16 kirkon alasalissa 6.9. alkaen.

Muskarit

Seurakunnassa on muskareita eri-ikäisille lapsille. Muskareihin lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Niihin ilmoittaudutaan syksyllä koko lukukaudeksi. Lue lisää muskareista.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".