Seurakunnan kuorot ja orkesteri

Kamarikuoro Oremus

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, joka esiintyy useita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.15–20.15 seurakuntakeskuksessa. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen. Tällä hetkellä kamarikuoro Oremukseen etsitään uusia laulajia. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Janne Kaksoseen.

Kamariorkesteri Castor et Pollux

Kamariorkesteri Castor et Pollux on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan kanttori Janne Kaksosen luotsaamana. Orkesteria kuullaan seurakunnan tilaisuuksissa sekä omissa konserteissa. Soittajat ovat musiikin  harrastajia ja ammattilaisia. Ohjelmistossa on orkesteriteoksia sekä soolo- ja kuorokantaatteja. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Janne Kaksoseen.

Koraalikuoro.

Koraalikuoro

Koraalikuoro on vuoden 2017 tammikuussa aloittanut aikuisiän sekakuoro, jota johtaa Keravan seurakunnan kanttori Heli Kaasalainen. Koraalikuoro esiintyy useita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16 kirkon alasalissa.

Lapsikuoro

Seurakunnan uusi lapsikuoro aloittaa toimintansa syksyllä 2021. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30–17.30 kirkon alasalissa. Kuoro on suunnattu alakouluikäisille. Mahdollisesti myös vähän nuoremmat lukutaidon omaavat lapset voivat tulla mukaan laulamaan. Kuorossa lauletaan aivan tavallisia lastenlauluja sekä hengellisiä lastenlauluja, kirkossa kun ollaan. Kuoron on tarkoitus olla matalan kynnyksen kuoro, jossa jokainen saa laulaa äänellään, tärkeintä on löytää yhdessä laulamisen ilo. Halutessaan lapset voivat laulaa välillä myös sooloja. Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa kuten messuissa ja muissa tapahtumissa esimerkiksi ennen joulua. Kuoroa johtaa seurakunnan kanttori Katariina Kopsa. Kysy lisää  0400 378 068 tai katariina.kopsa@evl.fi .

Muskarit

Seurakunnassa on muskareita eri-ikäisille lapsille. Muskareihin lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Niihin ilmoittaudutaan syksyllä koko lukukaudeksi. Lue lisää muskareista.

Vapaapäivät: maanantai ja tiistai