lapsia käsi kädessä piirissä

Kouluikäisille

Kouluikäiset

Iltapäivätoiminta

Keravan seurakunnassa on eka- ja tokaluokkalaisille ohjattua ja maksullista iltapäivätoimintaa. Tarkoituksena on tarjota turvallinen iltapäivä pienelle koululaiselle.

Kesäkerhot

Keravalaisille eka- ja tokaluokkalaisille suunnatut kesäkerhot toimivat 4. - 20.6. ma-pe klo 9-16, paitsi 20.6. klo 9-12. Kesäkerhoja on Kalevan ja Savion seurakuntataloilla sekä Ahjon kerhotilassa. Hinta 185 euroa sisältää ruoan, välipalan ja ohjelman. Ilmoittautuminen nettisivuillamme 11. - 31.3.

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä ja alueen kouluissa kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhoja on kokkailusta liikuntaan ja askartelusta laulamiseen.

Leirit ja retket

Jokainen leiri ja retki on elämys, joka painuu mieleen pitkäksi aikaa. Retkiä ja leirejä on tarjolla sekä koululaisille että koko perheelle. Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut. Löydät leirit ja retket sekä ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista.

värikyniä