lapsia käsi kädessä piirissä.

Kouluikäisille

Kouluikäiset

Meille voi soittaa tai laittaa viestiä, jos tuntuu että kaipaa juttuseuraa asiasta tai sen vierestä. Kurkkaa yhteystiedot täältä ja ota yhteyttä!

Iltapäivätoiminta

Keravan seurakunta tarjoaa eka- ja tokaluokkalaisille ohjattua ja maksullista iltapäivätoimintaa jonka koordinoi Keravan kaupunki.  Seurakunnan järjestämään iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan kaupungin wilma-järjestelmän kautta kaupungin antamien ohjeiden mukaisesti. Tarkoituksena on tarjota turvallinen iltapäivä pienelle koululaiselle.

Seurakunnan iltapäivätoiminnasta vastaa varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Viitanen, p. 0400 378 085.

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä ja alueen kouluissa kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhoja on kokkailusta liikuntaan ja askartelusta laulamiseen.

Kuoro

Seurakunnassa aloittaa toimintansa uusi, alakouluikäisille suunnattu kuoro. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 kirkon alasalissa 1.9. alkaen. Lue lisää täältä. 

Leirit ja retket

Jokainen leiri ja retki on elämys, joka painuu mieleen pitkäksi aikaa. Retkiä ja leirejä on tarjolla sekä koululaisille että koko perheelle. Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut. Löydät leirit ja retket sekä ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista tai tästä!

värikyniä.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, virkavapaa
PL 134
04201 Kerava
Nuorisotyönohjaaja

Virkavapaalla

vs. nuorisotyönohjaaja
PL 134
04201 Kerava

alakouluyhyteistyö sekä kouluikäisten retket ja leirit