lapsia käsi kädessä piirissä.

Kouluikäisille

Kouluikäiset

Kesäkerhot kesällä 2020

Kesäkerhot on tarkoitettu vuosina 2011-12 syntyneille koululaisille. Kerhoaika on ti. 2.6. - to. 18.6. päivittäin klo 9-16 paitsi 18.6. klo 9-12. Kesäkerhomaksu on 185,-. Maksuun sisältyy lämmin ateria, välipala, kerhon muu ohjelma ja yksi retkipäivä. Maksuvapautusta voi hakea taloudellisin perustein.

Ensisijalla ovat ne lapset, jotka tarvitsevat paikan koko toiminta-ajaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhoryhmät perustetaan mikäli niihin ilmoittautuu vähintään 12 lasta ja ryhmiin mahtuu 20 lasta. Kerhoa ohjaavat seurakunnan omat koulutetut lastenohjaajat.

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin 1.-19.3. nettisivujemme kautta.

Kerhot toimivat seurakunnan omissa kerhotiloissa: Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2, Seurakuntakeskus, Papintie 2-6-G, Ahjon kerhotila, Ketjutie 3.

Kerhopaikasta lähetetään tieto kotiin viikolla 16.

Lisätietoja:
vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, p. 0400 378 085

Iltapäivätoiminta

Keravan seurakunta tarjoaa eka- ja tokaluokkalaisille ohjattua ja maksullista iltapäivätoimintaa jonka koordinoi Keravan kaupunki.  Seurakunnan järjestämään iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan kaupungin wilma-järjestelmän kautta kaupungin antamien ohjeiden mukaisesti. Tarkoituksena on tarjota turvallinen iltapäivä pienelle koululaiselle.

Seurakunnan iltapäivätoiminnasta vastaa vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, p. 0400 378 085.

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä ja alueen kouluissa kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhoja on kokkailusta liikuntaan ja askartelusta laulamiseen.

Leirit ja retket

Jokainen leiri ja retki on elämys, joka painuu mieleen pitkäksi aikaa. Retkiä ja leirejä on tarjolla sekä koululaisille että koko perheelle. Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut. Löydät leirit ja retket sekä ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista.

värikyniä.