lapsia käsi kädessä piirissä

Kouluikäisille

Kouluikäiset

Kesäkerhot

Eka- ja tokaluokan päättäneille järjestetään kesäkerhoja arkisin 4.–19.6. klo 9–16 ja 20.6. klo 9–12 Kalevan ja Savion seurakuntataloissa sekä Ahjon kerhotilassa.  Osallistumismaksu 185 € sisältää lämpimän ruuan, välipalan, toimintaan sisältyvät materiaalit, retken sekä vakuutuksen kerhon ajaksi. Kerhoon voi ilmoittautua myös lyhyemmäksi ajaksi. Tällöin hinta on 15 € / päivä.

Ilmoittautuminen alkaa 11.3. klo 8 ja päättyy 31.3. klo 21. Kerhopaikan saaneille lähetämme vahvistuksen sähköpostitse 5.4.2019 mennessä.

Ahjon kesäkerho, ilmoittaudu tästä
Kalevan kesäkerho, ilmoittaudu tästä
Savion kesäkerho, ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja:
vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja-Leena Dammert, marja-leena.dammert@evl.fi, p. 0400 378 085

Iltapäivätoiminta

Keravan seurakunnassa on eka- ja tokaluokkalaisille ohjattua ja maksullista iltapäivätoimintaa. Tarkoituksena on tarjota turvallinen iltapäivä pienelle koululaiselle.

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä ja alueen kouluissa kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhoja on kokkailusta liikuntaan ja askartelusta laulamiseen.

Leirit ja retket

Jokainen leiri ja retki on elämys, joka painuu mieleen pitkäksi aikaa. Retkiä ja leirejä on tarjolla sekä koululaisille että koko perheelle. Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut. Löydät leirit ja retket sekä ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista.

värikyniä