Yhteisvastuu 2022 kerää lasten ja nuorten auttamiseen

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin. Keräys alkoi sunnuntaina 6.2.2022. 

Kampanjassa nostamme erityisesti esiin noin 15–19-vuotiaita nuoria, joista löytyy merkittävä määrä etäopiskelun ja eristäytymisen haasteista kärsineitä sekä yksinäisyyttä, ahdistusta ja toivottomuutta kokeneita nuoria. Koronan lieveilmiöitä kohdanneet nuoret tarvitsevat nyt tukea ja turvallisia aikuisia arkeensa. Yhteisvastuulla 2022 kurotaan takaisin nuorten kokemia menetyksiä. Hankitaan lisää turvallisia aikuisia ja muita hyvinvointia – ja aivan erityisesti mielen hyvinvointia – edistäviä tekijöitä nuorten elämään sekä Suomessa että maailmalla.

Lue lisää vuoden 2022 keräyksestä.
Aiheen ajankohtaisuutta valottaa myös esimerkiksi seuraava kirjoitus: Yksinäisyystutkija Kirkon kasvatuksen päivillä: nuorten psyykkinen huonovointisuus hälyttävässä kasvussa

Lahjoitustavat

Voit auttaa seuraavien lahjoitustapojen avulla:

  • verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
  • MOBILEPAY 72585
  • tilisiirrolla haluamasi summan
  • Aktia FI82 4055 0010 4148 41
    Nordea FI16 2089 1800 0067 75
    OP FI14 5000 0120 2362 28
  • Merkitse viitenumeroksi Keravan seurakunnan viite 308223, näin varmistat, että seurakunnan oma osuus tulee Keravalle

Käteislahjoitus on myös mahdollista jättää Keravan kirkossa olevaan keräyslippaaseen kirkon aukioloaikoina.

Lämmin kiitos avustasi!

Yhteisvastuukerääjä kahvikärryn kanssa.

Kiitos vuoden 2021 keräykseen osallistuneille! 

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys tuotti Keravalla lähes 10 000 euroa. Sydämelliset kiitokset jokaiselle keräykseen lahjoittaneelle tai sitä toteuttaneelle ihmiselle, yhdistykselle ja yritykselle! Lämmöllä ajattelen lahjoittajia, lipaskerääjiä, YV-työryhmää, Keravan kaupunkia, Keravan Mieslaulajia, Cycling Academya, MLL:n Keravan osastoa, Keravan Sydänyhdistystä, Keravan Latua, K-Market Keravan asemaa, K-Market Kalevantoria, K-Citymarketia, Makupistettä, Muovia ja Lelua sekä Uudenmaan Herkkua. Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin.

Keräyspäällikkö Kristiina Nymanin kirjoitus vuoden 2021 keräyksestä kokonaisuudessaan:  Sopeutumisen pitkä oppimäärä

Yhteisvastuukerääjä tuo lipasta laskettavaksi seurakuntakeskukseen.

Lisätietoja Yhteisvastuukeräyksestä: www.yhteisvastuu.fi

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys on evankelis-luterilaisen kirkon suurin vuosittainen keräys, joka auttaa hädänalaisia uskontoon, syntyperään tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Vuosittain 60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun, 20 % kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien avustustyöhön.

Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä.

Keräyslupa RA/2020/639, 1.9.2020 alkaen, voimassa toistaiseksi, Manner-Suomi, myöntänyt Poliisihallitus 29.5.2020.

Ahvenanmaa ÅLR/2021/8126, voimassa 1.1. – 31.12.2022.

 

 

vaaleahiuksinen nuori, jonka kasvojen päällä on teksti
yhteisvastuukerääjä.

Ota yhteyttä

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ.

Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin!

Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa. Se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta.

Ihmisten kohtaaminen ja palveleminen niin ilossa kuin elämänkriiseissä on työni ydintä. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Työnohjaajana tuen yksilöiden ja ryhmien ammatillista kasvua, jaksamista ja työhyvinvointia. Yhteisvastuukeräyspäällikkönä toimin yhteistyössä työkavereiden, seurakuntalaisten ja keravalaisten yhdistysten kanssa apua tarvitsevien hyväksi.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja lukea. Budolajit ovat lähellä sydäntä ja hyvä kirja on minulle kuin matka toiseen maailmaan.