Senioreille

Kohtaamispaikkoja vanhemmalle väelle

Seurakunta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tavata uusia tuttavuuksia ja viettää aikaa jo tutuksi tulleiden kanssa. Diakoniatyöntekijät vierailevat tilaisuuksissa. Voit tulla mukaan silloin tällöin tai joka kerta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ryhmien kokoontumisajat löydät tapahtumakalenterista. Ryhmät ovat tauolla kesän ajan.

Kahvihetki

Yhdessäoloa, jutustelua ja ohjelmaa torstaisin parittomilla viikoilla  Kalevan seurakuntatalossa Kalevan seurakuntatalossa (Ritakatu 2).  Yhteyshenkilö Pirjo Mahkonen, p. 0400 952 373.

Avoin kahvila

maanantaisin Savion seurakuntatalossa (Koivikontie 9).  Alueen asukkaiden kohtaamispaikka klo 9.30-11.00. Kahvittelua, keskustelua ja kuulumisia. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012.

Senioritiistait

ovat maksuttomia luentotilaisuuksia eläkeikäisiä kiinnostavista aiheista. Klo 12–13  mahdollisuus lounaaseen (7 €) ja seurakunnan tarjoamat pullakahvit. Tilaisuus alkaa Keravan musiikkiopiston opiskelijoiden musiikkihetkellä klo 13, jonka jälkeen on vierailijan osuus. Lopuksi pidetään lyhyt hartaus. Senioritiistait järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Kristillinen piiri

kokoontuu Senioritalon kerhotilassa. Mukaan voivat tulla myös lähialueen ikäihmiset, kulku Kotimäen kautta senioritalon kerhotilaan. Piiriä vetävät vapaaehtoiset Raija ja Reijo Liukkonen.
Torstaisin parittomilla viikoilla klo 14 Senioritalon kerhotilassa, Porvoonkatu 12.

Killan juttutupa

on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia ja kahvittelua.  Vetäjänä toimii seurakunnan vapaaehtoinen. Yhteyshenkilö Marjatta Koski, p. 050 911 6414. Keskiviikkoisin klo 10–12 osoitteessa Nahkurinpolku 2.

Hoksauta minut -korttikampanja yksinäisten ikäihmisten löytämiseksi

Keravan seurakunnan tiloissa on jaossa IkäArvokas-hankkeen Hoksauta minut -kortteja, jotka on tarkoitettu yli 65-vuotiaille, yksinäisille henkilöille, jotka haluavat jutella luottamuksellisesti. Keravan seurakunnan yhteyshenkilöinä toimivat diakoniatyöntekijät Nea Kivistö sekä Heidi Karuranta.

Lue lisää IkäArvokas-hankkeesta

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö