Senioreille

Kohtaamispaikkoja vanhemmalle väelle

Seurakunta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tavata uusia tuttavuuksia ja viettää aikaa jo tutuksi tulleiden kanssa. Diakoniatyöntekijät vierailevat tilaisuuksissa. Voit tulla mukaan silloin tällöin tai joka kerta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kahvihetki

Yhdessäoloa, jutustelua ja ohjelmaa torstaisin parittomilla viikoilla klo 13–14.30 Kalevan seurakuntatalossa 17.1. alkaen 9.5. asti Kalevan seurakuntatalossa (Ritakatu 2).  Yhteyshenkilö Pirjo Mahkonen, p. 0400 952 373.

Avoin kahvila

maanantaisin Savion seurakuntatalossa (Koivikontie 9).  Alueen asukkaiden kohtaamispaikka klo 9.30-11.00. Kahvittelua, keskustelua ja kuulumisia. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012.

Senioritiistait

ovat maksuttomia luentotilaisuuksia eläkeikäisiä kiinnostavista aiheista. Klo 12–13  mahdollisuus lounaaseen (7 €) ja seurakunnan tarjoamat pullakahvit. Tilaisuus alkaa Keravan musiikkiopiston opiskelijoiden musiikkihetkellä klo 13, jonka jälkeen on vierailijan osuus. Lopuksi pidetään lyhyt hartaus. Senioritiistait järjestetään seurakuntakeskuksessa.

• 29.1. Turvallinen arki, vieraana Jussi Komokallio, turvallisuuspäällikkö, Keravan kaupunki.
  • 26.2. Pyhätkin tekstit muuttuvat – esimerkkinä Raamattu, vieraana Martti Nissinen, Vanhan testamentin eksegetiikan professori.
  • 26.3. Uupumuksesta lepoon, vieraana Tuula Portin, sairaalateologi, työnohjaaja.

Kristillinen piiri

kokoontuu Senioritalon kerhotilassa. Mukaan voivat tulla myös lähialueen ikäihmiset, kulku Kotimäen kautta senioritalon kerhotilaan. Piiriä vetävät vapaaehtoiset Raija ja Reijo Liukkonen.
Torstaisin parittomilla viikoilla klo 14 Senioritalon kerhotilassa, Porvoonkatu 12.

Killan juttutupa

on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia ja kahvittelua.  Vetäjänä toimii seurakunnan vapaaehtoinen. Yhteyshenkilö Marjatta Koski, p. 050 911 6414. Keskiviikkoisin klo 10–12 osoitteessa Nahkurinpolku 2.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö