Senioreille

Kohtaamispaikkoja vanhemmalle väelle

Seurakunta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tavata uusia tuttavuuksia ja viettää aikaa jo tutuksi tulleiden kanssa. Diakoniatyöntekijät vierailevat tilaisuuksissa. Voit tulla mukaan silloin tällöin tai joka kerta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kahvihetket

Yhdessäoloa, jutustelua, ohjelmaa

• joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) klo 13-14.30 Savion seurakuntatalolla (Koivikontie 9). Tilaisuus on avoin kaikenikäisille. Yhteyshenkilö diakoniatyöntekijä Nea Kivistö, p. 0400 378 014.  Jatkuu taas syksyllä!

• joka kuun toinen torstai syyskuusta marraskuuhun klo 13-14.30 Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa (Ritakatu 2).  Yhteyshenkilö Pirjo Mahkonen, p. 0400 952 373.

Avoin kahvila

maanantaisin Savion seurakuntatalossa (Koivikontie 9).  Alueen asukkaiden kohtaamispaikka klo 9.30-11.00.

Kahvittelua, keskustelua ja kuulumisia. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012. Jatkuu taas syksyllä!

Senioritiistait

maksuton luentotilaisuus noin kerran kuukaudessa seurakuntakeskuksessa klo 13-15. Ennen luentoa klo 12 alkaen on mahdollisuus nauttia lounasta hintaan 7 €. Seurakunta tarjoaa kaikille pullakahvit. Ohjelma alkaa Keravan musiikkiopiston esityksillä, minkä jälkeen on luento-osuus. Tilaisuus päättyy lyhyeen hartaushetkeen.

Syksyn 2018 senioritiistait:

25.9. Kahdesta kylästä kaupungiksi - Matti Nieminen, FM, KM
30.10. Hämeen pikkukylästä LÄhi-idän kautta Keravalle - Jussi Hautamäki, kenraali
27.11. Liike on lääkettä - Outi Hassinen, fysioterapeutti

Tietoa senioreiden tapahtumista, leireistä ja retkistä löydät myös tapahtumakalenterista alta.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö