kaksi lasta, joilla on soittimet käsissä.

Muskarit

Muskarit jatkuvat 31.1.21 jälkeen, mikäli koronatilanne sen sallii.

Anna palautetta muskareista!

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskareihin lapset tulevat yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa/lukukausi/perhe.

Muskareihin otetaan osallistujia tilojen koronarajoitukset huomioiden. Muskarijonoon voi ilmoittautua läpi muskarikauden. Syksyn 2021 muskareihin haetaan elokuussa.

Muskareita ohjaa kanttori, muusikko Enni Pöykkö. Mukana ovat seurakunnan omat lastenohjaajat Virpi Vähäkuopus, Jannina Wong, Päivi Nihtilä-Lavikainen, Taru Palola ja Susanna Nurmi

Ahjo, Ketjutie 3   Huom! Ryhmä täynnä, voit ilmoittautua jonoon.
Maanantaisin klo 10-11.30, perhemuskari
​​​
Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2
Keskiviikkoisin klo 9.30-11, perhemuskari.  Huom! Ryhmä täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Keskiviikkoisin klo 14-15.30, vauvamuskari, vauvat 3-11 kk

Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9

Torstaisin klo 9.30 -11, taaperomuskari 1-2 vuotiaille. Huom! Ryhmä täynnä, voit ilmoittautua jonoon.
Ilmoittaudu tästä

​​​​​​​Torstaisin klo 10.30-11.30, vauvamuskari, vauvat  3-11 kk. (ryhmää ei perustettu vähäisen ilmoittautujamäärän takia)
​​​​​​​Ilmoittaudu tästä
​​​​​​​

Puolisen tuntia kestävän muskarihetken jälkeen on mahdollisuus yhdessäoloon ja kahvitteluun.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri