kaksi lasta, joilla on soittimet käsissä.

Muskarit

Syksyn 2022 muskareihin ilmoittautuminen alkoi 1.8.2022 ja ryhmät ovat täynnä. Voit ilmoittautua jonoon tästä linkistä

Muskarit alkavat viikolla 36.

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskarituokion jälkeen on mahdollisuus jäädä vaihtamaan ajatuksia, leikkimään ja kahvittelemaan muiden muskariperheiden kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa / lukukausi / perhe, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla ovat keravalaiset perheet.

Syksyn 2022 muskaripaikat ja ryhmät:

Ahjon kerhotila, Ketjutie 3:
Perhemuskari maanantaisin klo 10 - 11.30

Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2:
Perhemuskari keskiviikkoisin klo 9.30-11 ja vauvamuskari keskiviikkoisin klo 13.30-15

Savion kerhotila, Koivikontie 10:
Perhemuskari perjantaisin klo 9.30-11

Vauvamuskariin voit osallistua 2-11 kk vanhan vauvan/vauvojen kanssa. Perhemuskariin voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa. Lasten ikää ei ole määritelty tarkasti.

Syksyn 2022 muskariryhmät alkavat syyskuussa viikolla 36.  Muskaripaikasta on ilmoitettu sähköpostilla ja myös paikkaa jonottaville on lähetetty sähköpostia.

Ohjaajina lastenohjaaja, varhaiskasvatuksen musiikkipedagogian opiskelija Virva-Leea Lehtipuu ja seurakunnan lastenohjaajia.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri