kaksi lasta, joilla on soittimet käsissä.

Muskarit

Syksyn muskariryhmät täyttyivät nopeasti, koska koronarajoitusten vuoksi muskariin mahtui pienempi määrä perheitä kuin aiemmin. Ryhmät täytettiin ilmoittautumisjärjestyksessä.  Muskarijonoon voi edelleen ilmoittautua  tämän ilmoittautumislinkin kautta. Jonotus on voimassa kevääseen saakka ja ilmoitamme heti jonossa oleville, mikäli paikkoja vapautuu.

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskarituokion jälkeen on mahdollisuus jäädä vaihtamaan ajatuksia, leikkimään ja kahvittelemaan muiden muskariperheiden kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa / lukukausi / perhe.

Muskaria ohjaa kanttori, muusikko Enni Pöykkö sekä lastenohjaajat Taru Palola, Päivi Nihtilä-Lavikainen, Emma Mankonen ja Susanna Nurmi.

Syksyn 2021 ryhmät

Ahjon kerhotila, Ketjutie 2 (Koronan vuoksi tilassa voi olla max 12 henkilöä)

Perhemuskari maanantaisin klo 10. Perhemuskariin voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa. Lasten ikää ei ole määritelty tarkasti

Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2 (Koronan vuoksi tilassa voi olla maks. 30 henkilöä)

Perhemuskari keskiviikkoisin klo 9.30-11. Perhemuskariin voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa. Lasten ikää ei ole määritelty tarkasti

Vauvamuskari keskiviikkoisin klo 14-15.30. Vauvamuskariin voit osallistua 4-11 kk vanhan vauvan/ vauvojen kanssa

Savion kerhotila, Koivikontie 10 (Koronan vuoksi tlassa voi olla maks. 15 henkilöä)

Taaperomuskari torstaisin klo 9.30-11. Taaperomuskariin voit osallistua 11kk-2 v lapsen kanssa.

Perhemuskari perjantaisin klo 10-11.30. Perhemuskariin voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa. Lasten ikää ei ole määritelty tarkasti.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri