muskari

Muskarit

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskareihin lapset tulevat yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa/lukukausi/perhe.

Syksyn 2018 muskareihin on ilmoittauduttu elokuun alussa, mutta voit ilmoittautua jonoon allaolevasta linkistä. Ilmoitamme heti, mikäli muskaripaikkoja on vapaana tai vapautuu.

Ahjo, Ketjutie 3

Tiistaisin klo 10-11.30, perhemuskari Ilmoittaudu mukaan tästä

Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2

Keskiviikkoisin klo 10-11.30, perhemuskari Ilmoittaudu mukaan tästä

Keskiviikkoisin klo 14-15.30, vauvamuskari, vauvat 1-11 kk Ilmoittaudu mukaan tästä

Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9

Torstaisin klo 10-11.30, taaperomuskari 1-2 vuotiaille Ilmoittaudu mukaan tästä

Torstaisin klo 13.30-15, vauvamuskari, vauvat  1-11 kk Ilmoittaudu mukaan tästä

Perjantaisin klo 10-11.30, perhemuskari Ilmoittaudu mukaan tästä

Muskarihetken jälkeen on mahdollisuus yhdessäoloon ja kahvitteluun.

Puhelinnumero muskareihin on 0400 378 068. Muskarin ohjaajana on lastenohjaaja Virva-Leea Lehtipuu ja hänen työparinaan eri ryhmissä lastenohjaajat Jannina Wong, Taru Palola, Päivi Nihtilä-Lavikainen ja Sonja Ylinen.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri