Päiväkerho

Syksyn 2023 kerhoryhmiin haetaan keväällä. Pääset ilmoittautumaan 1.4. klo 8 alkaen tästä 

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja ne kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä. Kerhokertojen määrää katsotaan hakemusten yhteydessä esitettyjen toiveiden mukaan. 

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12. 

Nappulakerho on tarkoitettu 2-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu 1-2 kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan. Ryhmässä leikitään ja lauletaan yhdessä, opetellaan olemaan hetki erossa omasta aikuisesta, opetellaan pienesti käden taitoja ja kuuntelemista sekä ryhmässä toimimista. Nappulakerho kokoontuu Seurakuntakeskuksessa, Papintie 2-6 G, tiistaisin klo 9-11.

Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Kerhot ovat maksullisia: 45 € / 40 € / 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Kerhot kokoontuvat

  • Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024. 
  • Kalevan seurakuntatalolla (Ritakatu 2) p. 0400 378 027
  • Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6 G) p. 0400 378 077
  • Savion kerhotila (Koivikontie 10) p. 0400 378 129

Lisätietoja

 

 

Tervetuloa päiväkerhoon!  

 

Anna palautetta päiväkerhosta

 

Kuvia lapsista päiväkerhoissa, sekä tekstit "leikki, kaverit ja ilo! kodinomainen ympäristö, koulutetut ohjaajat edullista"

Ota yhteyttä

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri