Lasten kanssa kirkkooon

Yhdessä kirkkoon

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä vietetään jumalanpalvelusta Keravan kirkossa klo 10. Kirkon etuosassa on lapsille suunnattu oma lastenpaikka, jossa lapset voivat seurata messua tyynyillä lepäillen tai piirtää ja värittää pöydän ääressä ja leikkiä pehmoleluilla.

Vauvakirkko tai muskarimessu on jumalanpalvelus, jonne erityisesti kaikki vauvaperheet ovat tervetulleita. Vauvakirkkoa vietetään loppuvuodesta ja silloin vauvat saavat kotiin vietäväksi oman kukkasensa kastepuusta. Vuoden aikana kastetuille lapsille lähetetään henkilökohtainen kutsu vauvakirkkoon tai muskarimessuuun.

Kummikirkkoa vietetään kerran vuodessa. Lapset voivat silloin tulla yhdessä kummin kanssa kirkkoon.

Jo lukemaan oppineet lapset ja pienemmätkin lapset yhdessä vanhempien kanssa voivat liittyä mukaan kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoululaiset saavat vuoden aikana kuusi kertaa Lasten Kirkko -lehden ja elo-toukokuun aikana kahdeksan kertaa kirjepyhäkoulukirjeen aiheeseen sopivien tehtävien ja askarteluvinkkien kera. Ilmoittautuminen: sirkkuliina.laxen@evl.fi.

vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja

Koululaisten iltapäivätoiminta ja kesäkerhot, pyhäkoulut, päivähoitoyhteydet