kirkossa otetussa kuvassa etualalla lapsi ja taaempana kuoro.

Yhdessä kirkkoon

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä vietetään jumalanpalvelusta Keravan kirkossa klo 10. Kirkon etuosassa on lapsille oma lastenpaikka, jossa lapset voivat seurata messua tyynyillä lepäillen tai piirtää ja värittää pöydän ääressä ja leikkiä pehmoleluilla.

Vauvakirkko tai muskarimessu on jumalanpalvelus, jonne erityisesti kaikki vauvaperheet ovat tervetulleita. Vauvakirkkoa vietetään loppuvuodesta ja silloin vauvat saavat kotiin vietäväksi oman kukkasensa kastepuusta. Vuoden aikana kastetuille lapsille lähetetään henkilökohtainen kutsu vauvakirkkoon tai muskarimessuuun.

Kummikirkkoa vietetään kerran vuodessa. Lapset voivat silloin tulla yhdessä kummin kanssa kirkkoon.

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Kirjepyhäkoululaiset saavat vuoden aikana kuusi Lastenkirkko-lehteä ja kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus ja monenlaista puuhaa. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan huoltajan suostumus.

Ilmoittautuminen kirjepyhäkouluun https://www.keravanseurakunta.fi/tapahtumat/2019-01-01/kirjepyhakoulu-2019