nuoria ruohikolla

Nuorille

Pappilan perjantai

Nuoret kokoontuvat Wanhaan Pappilaan perjantaisin klo 18-21, kesällä ovet aukeavat klo 19. Ilta koostuu yhteisestä ohjelmasta, peleistä ja musiikista, joskus kokataan yhdessä. Illan päättää hartaus. Noin kerran kuukaudessa suunnataan illan päätteeksi kirkkoon Iltakirkkoa viettämään.

Wanhat Isot
Wanhat isoset kokoontuvat joka toinen maanantai Wanhaan pappilaan klo 18-20.30.

Kaveriryhmä
Tyttöryhmä yläkouluikäisille: itsetuntemusta ja sosiaalisia taitoja. Ryhmiä on kaksi ja toisessa on tilaa. Kysythän lisätietoja Elina Kaikkoselta, elina.kaikkonen@vl.fi.

Saapas-Café
noin kerran kuukaudessa Katupappilassa avoimet ovet ja kahvia nuorille, paikalla vapaaehtoisia aikuisia.

Nuorten leiri
Leireilemään lähdetään kerran kaudessa Nuottakotoon. Nämä leirit on tarkoitettu rippikoulun käyneille. Seuraa ilmoittelua!

Koulupäivystykset ja keskustelukaveri
Nuorisotyönohjaajat päivystävät yläkouluilla parittomilla viikoilla tiistaisin Sompiossa, keskiviikkoisin Kurkelassa ja torstaisin Jaakkolassa ruokavälitunnilla. Nuorisotyönohjaajille voi myös aina soittaa tai laittaa viestiä, jos haluaa jutella kahden kesken.

Meidät tapaat myös Instassa ja Snäpissä: wbabbila

Nuoret aikuiset eli NAKUT

Nuorten aikuisten eli noin 18-30-vuotiaiden tapahtumia koordinoivat Katri, Asta ja Airi. Soita tai laita viestiä ja kerro mitä haluaisit tehdä yhdessä!

Löydät meidät myös Facebookista nimellä Naku.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

Teen töitä pääsääntöisesti rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa, mutta välillä "vierailen" varhaisnuorten luona sekä perhekerhoissa.  Tykkään siitä, että saan kohdata ja tutustua työssäni kaiken ikäisiin ihmisiin. Työni on myös kovin monipuolista aina näyttelemisestä laskujen maksamiseen.