nuoria ruohikolla.

Nuorille

Nuorisotyöntekijöillemme voi  soittaa tai laittaa viestiä, jos tuntuu että kaipaa juttuseuraa asiasta tai sen vierestä. Kurkkaa yhteystiedot täältä ja ota yhteyttä!

Pappilan perjantai
Nuoret kokoontuvat Wanhaan Pappilaan perjantaisin klo 18–21, kesällä ovet aukeavat klo 19. Ilta koostuu yhteisestä ohjelmasta, peleistä ja musiikista, joskus kokataan yhdessä. Illan päättää hartaus. Noin kerran kuukaudessa suunnataan illan päätteeksi kirkkoon Iltakirkkoa viettämään.

Wanhat
Peruskoulun käyneet nuoret kokoontuvat joka toinen viikko Wanhassa Pappilassa.

Kaveriryhmä
Tyttöryhmä yläkouluikäisille: itsetuntemusta ja sosiaalisia taitoja. Ryhmiä on kaksi ja toisessa on tilaa. Kysythän lisätietoja Airi Laurilalta, airi.laurila@vl.fi.

Koulupäivystykset ja keskustelukaveri

Nuorisotyönohjaajat päivystävät yläkouluilla parittomilla viikoilla tiistaisin Sompiossa, keskiviikkoisin Kurkelassa ja torstaisin Jaakkolassa ruokavälitunnilla. Nuorisotyönohjaajille voi myös aina soittaa tai laittaa viestiä, jos haluaa jutella kahden kesken.

Meidät tapaat myös Instassa ja Snäpissä: wbabbila

Nuorten vaikuttajaryhmä

Seurakunnassa toimii myös nuorten vaikuttajaryhmä, jonka tehtävänä on vaikuttaa asioiden valmisteluun ja päätöksentekoon sekä osallistua seurakunnan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteena on vahvistaa keravalaisten nuorten ja seurakunnan päättäjien välistä vuorovaikutusta. Nuorten vaikuttajaryhmän toimikausi on yksi kalenterivuosi.

Lisätietoja nuorten vaikuttajaryhmästä

Nuoret aikuiset eli NAKUT

Nuorten aikuisten eli noin 18-30-vuotiaiden tapahtumia koordinoivat Katri, Asta ja Airi. Soita tai laita viestiä ja kerro mitä haluaisit tehdä yhdessä!

Löydät meidät myös Facebookista nimellä Naku.

Walk in -terapia nuorille

keskiviikkoisin klo 15-18 Katupappilassa (Kauppakaari 8) 16-30-vuotiaille maksutonta Walk in -terapiaa ilman ajanvarausta tai lähetettä. Voit tulla keskustelemaan mieltä painavista asioista koulutetun lyhytterapeutin kanssa. Halutessasi voit myös varata tunnin keskusteluajan etukäteen soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 040 687 7840 tai p. 0400 378 087. Ajan voi varata anonyymisti.

walk in terapia kerava teksti sinisellä pohjalla

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

erityisnuorisotyönohjaaja
Pl 134