Raamattua ja rukousta yhdessä

Raamattu- ja rukousryhmät

Tällä hetkellä toiminta on tauolla koronavirustilanteen takia.

Raamattu- ja rukouspiirien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Piireissä luetaan Raamattua kirkkovuoden mukaan ja keskustellaan luetuista kohdista. Illan aikana saatetaan myös laulaa virsiä tai hengellisiä lauluja ja rukoilla yhdessä sekä seurakuntaan jätettyjen rukouspyyntöjen että henkilökohtaisten asioiden puolesta. Piirejä on sekä naisille että miehille eri puolilla Keravaa. Ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita, vain kiinnostus riittää. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

AAMURUKOUSPIIRI
Kokoontumisten runkona on Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyitä rukouksia sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus. Vastuuhenkilöinä toimivat Arja Roikonen ja Eeva Airila. Tule mukaan, kun sinulle sopii.

SANAA SIMPPELISTI
Avoin keskusteluryhmä Raamatun äärellä. Tule mukaan, kun sinulle sopii.

BIBLE STUDIES

There is a place for you! Join us as we discuss various books of the Bible. Tule keskustelemaan ja oppimaan lisää Raamatusta englanniksi.

MIESTEN JA NAISTEN RAAMATTUPIIRIT

kokoontuvat Savion ja Kalevan seurakuntataloissa.

RUKOUSAITTA
Luemme Raamatun sanaa ja teemme yhdessä löytöjä sen rikkauksista. Yhdessä rukoillen syntyy pieniä alkuja ja kasvua. Vastuuhenkilönä Leena Multanen.