kitara ja nuotit.

Musiikki

Musiikki Keravan seurakunnassa

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Keravan seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa.

Seurakunnassa toimii kaksi kuoroa sekä kamariorkesteri. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keravan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Keravan seurakunta on mukana myös Kerava Jazzissa.

Konserteista ja muista musiikkitapahtumista saat tietoa tapahtumakalenterista.

Uruilla on perinteisesti ollut erityisen tärkeä osa seurakunnan musiikkielämää. Lue lisää Keravan kirkon uruista.

Oremus-kuoro laulaa