Maahanmuuttajille

Maahanmuuttajalle

Seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset haluavat auttaa ja tukea muista maista Suomeen muuttaneita.  Voimme auttaa arkisissa asioissa ja tutustumisessa suomalaiseen kulttuuriin ja ihmisiin. Tarjoamme keskusteluapua ja neuvoja viranomaisten kanssa asiointiin, tukea perheeseen ja kasvattamiseen liittyvissä asioissa ja mahdollisuuden tutustua seurakuntaan ja kristinuskoon uskonnollisesta taustausta riippumatta. 

Järjestämme kerhoja ja ryhmiä, jalkapalloa, leiriä, retkiä yms. Toimimme yhdessä Keravan kaupungin monikulttuurisen toimintakeskus Topaasin kanssa.

Aamupalaa ja yhdessäoloa tiistaisin kerran kuukaudessa klo 9.30-11 Wanhassa pappilassa. Monikulttuurinen aamukahvila, mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille. 

Bible studies sunnuntaisin noin kerran kuukaudessa messsun jälkeen kirkossa. Tule oppimaan lisää ja keskustelemaan raamatusta englanniksi.

Keskustellaan suomeksi tiistaisin klo 13-14 Katupappilassa Arja Laihon kanssa

 Lue lisää alla olevasta tapahtumakalenterista tai kysy Christopherilta tai Petralta. 

 

Haluatko olla mukana vapaaehtoisena tukihenkilönä ja ystävänä maahanmuuttajalle? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyo.fi/kerava.

seurakuntapastori
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. English as mother tongue.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla