kouluikäisten kerhot ovat maksuttomia

Koululaisten kerhot

Tule aloittamaan uusi, rento ja kiva harrastus tai jatkamaan aiemmin aloitettua! Iltaisin kokoontuvat harrastekerhot on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhot ovat maksuttomia, eivätkä edellytä ilmoittautumista. Poikkeuksena ovat kokkikerhot, joihin ilmoittautuminen on jo päättynyt. Kerhot ovat tauolla koululaisten syyslomaviikon 42 (15.10.–21.10.) ja itsenäisyyspäivänä 6.12.

Maanantaisin

Kokkikerho klo 17–19 Kalevan seurakuntatalolla 2–6-luokkalaisille. Leivontaa ja kokkailua yhdessä. (Ryhmä on täynnä)

Tiistaisin

Leikki & Liikuntakerho klo 17–18 Kalevan seurakuntatalolla. Leikkimielistä ja kevyttä liikuntaa, erilaisia ulko- ja sisäpelejä. Hauskuus ennen hikeä. Sisätossut, vesipullo ja ulkoiluun sopivat varusteet kerrasta riippuen.

Puuhakerho klo 17–18 Savion seurakuntatalolla.

Kokkikerho klo 17–19 Savion seurakuntatalolla 2–6-luokkalaisille. Leivontaa ja kokkailua yhdessä. (Ryhmä on täynnä)

Kokkikerho klo 16.30–18.30 Seurakuntakeskuksen kerhotilassa 2–6-luokkalaisille. Leivontaa ja kokkailua yhdessä. (Ryhmä on täynnä)

Puuhakerho klo 16–17 Wanhassa pappilassa.

Keskiviikkoisin

Torstaisin

Puuhakerho klo 17–18 seurakuntakeskuksen kerhotilassa.

Liikuntakerho klo 17–18 Kalevan koulun salissa. Leikkimielistä ja kevyttä liikuntaa, erilaisia ulko- ja sisäpelejä. Hauskuus ennen hikeä. Sisätossut ja ulkoiluun sopivat varusteet kerrasta riippuen.

Lauantaisin
Perhesähly klo 16–17 Sompion koulun palloiluhallissa. Koko perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan. Pelit jatkuvat 15.12. saakka.