Keravan seurakuntakeskus

Papintie 2-6, 04200 Kerava

Avoinna ma-pe klo 8-15.45 sekä tilaisuuksien yhteydessä. Päivystävä vahtimestari klo 7-21 p. 0400 378 080.

Keravan seurakuntakeskus

Seurakuntakeskuksessa järjestetään konsertteja, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Suurin tiloista on seurakuntasali, jonne konserttisisustuksella saadaan mahtumaan noin 300 henkilöä, pöytäkalustuksella 120-150 henkilöä. Ison salin vieressä on pikkusali, jossa on pöytäpaikkoja noin 30 hengelle.

Lisäksi seurakuntakeskuksessa on neuvotteluhuone, rippikoulusali, takkahuone ja saunatilat. Seurakuntakeskuksen kappelissa voi järjestää kastetilaisuuden tai vihkimisen.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä diakonian ja varhaiskasvatuksen toimistot sijaitsevat seurakuntakeskuksessa. Seurakuntakeskuksessa on myös muita toimistotiloja ja työhuoneita.

Keravan seurakuntakeskuksen on suunnitellut arkkitehti, professori Ahti Korhonen. Seurakuntakeskus valmistui vuonna 1969 ja siihen myöhemmin tehty laajennusosa 1987.

Jos haluat varata seurakuntasalia tai muita seurakuntakeskuksen tiloja ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

panoraamaesitys seurakuntasalista

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Wi-Fi

Papintie 2-6, 04200 Kerava

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan -Aiheena: Armo ansiotta; lähetystyön ydin - Roomalaiskirjeen äärellä rovasti Eeva Airila. Kokoontumisissa kerrotaan ajankohtaiset kuulumiset omilta nimikkoläheteiltä ja niissä käy vierailijoita lähetysjärjestöistä. Kokoontumiset alkavat alkurukouksella ja kahvitarjoilulla, vapaaehtoinen kahviraha kerätään nimikkolähettien työn tukemiseksi. Kerrat ovat avoimia kaikille.