Kerhokauden syksy 2018-kevät 2019 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Syksyn 2018 päiväkerhoihin ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä 1.-30.4.2018.

Kerhopaikasta ilmoitetaan 15.6.2018 mennessä.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samoilla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila

Savion seurakuntatalo

Kalevan seurakuntatalo

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Pääkkönen, eija.paakkonen@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.