Kerhokauden syksy 2018-kevät 2019 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Syksyn 2018 päiväkerhoihin on ilmoittauduttu huhtikuun aikana. Kerhopaikkoja voi hakea myös muulloin. Täytä kerhohakemus alla olevasta linkistä.

Syksyn 2018 kerhopaikoista on ilmoitettu koteihin kirjeitse.

Ahjon kerhotilassa ei ole päiväkerhoa syksyllä 2018 vähäisen hakijamäärän vuoksi.

Nappulakerho kokoontuu Kalevan seurakuntatalossa maanantaisin klo 9.30-11.30.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samoilla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila

Savion seurakuntatalo

Kalevan seurakuntatalo

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Pääkkönen, eija.paakkonen@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.