Kerhokauden syksy 2017-kevät 2018 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhoihin on ilmoittauduttu huhtikuussa, mutta voit täyttää hakemuksen myös muulloin. Ilmoitamme, mikäli paikkoja on vapaana. Kerhohakemus on voimassa kevääseen 2018. Syksyn 2018 kerhopaikkoja haetaan erikseen keväällä.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila

Savion seurakuntatalo

Kalevan seurakuntatalo

Killan tupa

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan Kalevan seurakuntatalossa. Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Pääkkönen, eija.paakkonen@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.