Syksyn 2017 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhoihin kaudeksi syksy 2017-kevät 2018 ilmoittaudutaan 1.-31.4. 2017.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila

Savion seurakuntatalo

Kalevan seurakuntatalo

Killan tupa

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille, mutta voit täyttää hakemuksen myös alle kolmevuotiaasta lapsesta. Kerhot kokoontuvat aamupäivisin kahdesta kolmeen kertaan viikossa, kolme tuntia kerrallaan. Mahdollisuuksien mukaan myös kaksivuotiaille lapsille perustetaan omia kerhoryhmiä. Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.
Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Pääkkönen, eija.paakkonen@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.
Päiväkerhopaikasta ilmoitetaan 22.6. mennessä. Päiväkerhot alkavat viikolla 34.