Yrittäjät

Haluamme olla myös paikallisten yrittäjien tukena. Kuulemme mielellämme sinulta, mitä toivoisit seurakunnalta tai millaista tietoa haluaisit tältä sivulta löytyvän. Vinkkisi ja ajatuksesi voit lähettää kristiina.nyman@evl.fi tai p: 0400 378047.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, millaista toimintaa jo on, ja mitä on tulossa:

• Keskustelumahdollisuus seurakunnan työntekijän kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tahdot luottamuksellisesti keskustella omaan elämääsi liittyvistä haasteista tai mieltäsi askarruttavista asioista.
  • Virkistyspäivä 17.5.2017 Nuottakodossa, Keravan seurakunnan leirikeskuksessa Vihdissä
  • Hyvä Tuomas joulun tuopi -jouluhartaus joulukuussa Keravan kirkossa. Lyhyt hartaushetki ja kahvit.
  • Mahdollisuus edullisiin työyhteisöjen työhyvinvointipäiviin ja vuorokauden mittaiseen retriittiin Nuottakodossa
Yrittäjien illassa riitti naurua ja puheenaiheita.

Lokakuussa 2016 järjestettiin kirkon alasalissa ilta, johon kutsuttiin paikallisia yrittäjiä. Illan aikana pastori Kristiina Nyman ja kanttori Janne Kaksonen kyselivät, millä tavoilla Keravan seurakunta voisi olla tukemassa yrittäjien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yrittäjä itse tietää parhaiten, millaiset asiat antavat voimia ja iloa työhön ja elämään. Pastori oli liikkeissä vieraillessaan saanut vinkkejä siitä, millaisia asioita kaivataan: hetken pysähtymistä kiireisen arjen keskelle, vertaistukea ja luonnossa liikkumista. Iltaan osallistuneet nostivat esille Hyvä Tuomas joulun tuopi – kirkkohetken ja kahvit sen jälkeen sellaisena tilaisuutena, joka on jo vuosia kuulunut omaan joulun odotukseen.

Illan aikana saatiin nauttia kanttorin laulusta ja soitosta. ”Jo tämän (kauniin musiikin) takia kannatti tulla!”, sanoi yksi osallistujista. Tunnelma oli lämminhenkinen ja keskustelu vilkasta. Esille nousi mm. luonnossa liikkumisen ja ”akkujen lataamisen” mahdollisuus seurakunnan omassa leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä.