Perhekerhot

Kesän aikana on Kaikenikäisten kesäkahvila Savion ja Kalevan seurakuntataloilla keskiviikkoisin 6.6., 13.6. ja 20.6. klo 9.30-11. Rentoa yhdessäoloa, pieni hartaus sekä leikkiä ja juttuseuraa kaikenikäisille!

Perhekerhot ovat siirtyneet kesälaitumille. Tavataan taas elokuussa!

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka. Siellä on mahdollisuus tavata muita perheitä, luoda ystävyyssuhteita, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten kanssa. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaan sekä nautitaan kahvit ja mehut.

Perhekerhot kokoontuvat eri puolilla Keravaa puolitoista tuntia kerrallaan. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle sopii!

Seurakunnassa on erilaisia perhekerhoja: avoimia perhekerhoja, vanhempi-lapsi -kerho, iltaperhekerho ja toukkapiiri.

Voit tutustua kerhojen toimintaan fb-sivuillamme