eri-ikäisiä ihmisiä yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan yleisötilaisuudet ja ryhmätoiminta on toistaiseksi peruttu (sururyhmiä, lasten päiväkerhoja ja koululaisten iltapäivä- ja harrastuskerhoja lukuun ottamatta) koronavirustilanteen takia. Aikuisten ryhmät, kuten raamattu- ja rukouspiirit, kahvihetket ja Israel-illat ovat tauolla ja Katupappila on suljettuna toistaiseksi. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 30.4.2021 saakka.

Keravan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia kerhoja, ryhmiä ja piirejä kokoontuu joka viikko kymmenittäin. Toivomme, että löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Tilaisuuksissa huolehdimme yhdessä turvaväleistä ja hygieniasta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan aina seurakunnan tiloissa.Tulethan paikalle vain terveenä! Toiminta on suunniteltu voimassa olevien hygienia- ja turvavälisuositusten mukaisesti.

Olemme tavoitettavissa

Diakoniavastaanoton ajanvaraus tiistaisin ja torstaisin klo 9–10, p. 0400 378 138.

Päivystävä pappi Asta Koponen on tavoitettavissa puhelimitse  p. 040 707 7295 su–to klo 14–18.  Päivystävän papin kanssa voit keskustella luottamuksellisesti kaikista mieltä painavista asioista. Voit soittaa, kun tarvitset toista ihmistä jakamaan taakkoja, haluat pohtia elämää, toivot esirukousta tai kaipaat vain juttuseuraa.

Kaipaatko juttuseuraa? Katupappilan Olohuone on kokoontumisrajoitusten takia kiinni toistaiseksi, mutta soittamalla numeroon 0400 378 009 pääset jutustelemaan vapaaehtoisen kanssa. Katupappilan vapaaehtoiset päivystävät tiistaisin ja torstaisin klo 10–12 alkaen 30.3.2021.

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.