eri-ikäisiä ihmisiä yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Keravan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia kerhoja, ryhmiä ja piirejä kokoontuu joka viikko kymmenittäin. Toivomme, että löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Kerhot, ryhmät ja muut tapahtumat käynnistyvät syksyllä samalla kun huolehdimme yhdessä turvaväleistä ja hygieniasta. Tulethan paikalle vain terveenä! Seurakuntalaisia suositellaan seuraamaan THL:n ohjeistusta tilaisuuksiin osallistumisesta ja maskien käytöstä, ja toimimaan ohjeiden mukaisesti omaa harkintaa käyttäen. Seurakunta ei kuitenkaan tarjoa seurakuntalaisille maskeja.

Toiminta on suunniteltu voimassa olevien hygienia- ja turvavälisuositusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa tilakohtaisia rajoitteita väkimäärän suhteen. Alla joidenkin tilojen rajoitetut kävijämäärät; muissakin tiloissa pidetään huolta turvavälien toteutumisesta.

Kirkko 75 henkilöä

Kirkon alasali 20 henkilöä

Seurakuntakeskuksen iso sali 50 henkilöä

Seurakuntakeskuksen kappeli 12 henkilöä

Katupappilan Olohuone 30 henkilöä

Savion seurakuntatalon sali 30 henkilöä

Kalevan seurakuntatalon sali 30 henkilöä

Olemme tavoitettavissa

Diakoniavastaanoton ajanvaraus tiistaisin ja torstaisin klo 9–10, p. 0400 378 138.

Päivystävä pappi Asta Koponen on tavoitettavissa puhelimitse  p. 040 707 7295 su–to klo 14–18. Päivystävän papin kanssa voit keskustella luottamuksellisesti kaikista mieltä painavista asioista. Voit soittaa, kun tarvitset toista ihmistä jakamaan taakkoja, haluat pohtia elämää, toivot esirukousta tai kaipaat vain juttuseuraa. (Ei päivystystä 28.9.-4.10.)

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirje

Seurakunnan tapahtumaesite postitetaan yleensä kaksi kertaa vuodessa kaikkiin keravalaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa, tammikuussa ja elo-syyskuussa.

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.