Perhejuhlat ja hautajaiset

Elämään mahtuu suuria ja pieniä ihmeitä. Vaihtelevat tapahtumat, ilot ja surut kokoavat läheiset yhteen matkojenkin päästä.

Seurakunta on mukana elämänkaaren monissa eri vaiheissa, kasteessa, rippikoulussa, vihkimisessä, kodin siunaamisessa sekä hautaan saattamisessa.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Avoinna ma–ke, pe klo 9–15, to klo 9–17.30
Kauppakaari 8, Kerava

p. 09 4784 8321tai 09 4784 8323
faksi: 09 4784 8400
postiosoite: Keravan seurakunta, Kirkkoherranvirasto, PL 134, 04201 Kerava
keravan.seurakunta@evl.fi

• papin ja kanttorin varaaminen
  • tilojen varaaminen

Huom. Kirkkoherranvirasto toimii 2.9.2019 alkaen Katupappilassa osoitteessa Kauppakaari 8.

Aluekeskusrekisteri

Vernissakatu 4, PL 56, 01301 Vantaa
Avoinna ma–pe klo 9–15
vantaa.keskusrekisteri@evl.fi

Keskusrekisterissä hoidetaan

Keravan seurakunnan kirkonkirjojen pito siirtyi vuoden 2019 alusta Vantaan keskusrekisteriin. Vuoden alusta lähtien Keravan seurakunnan jäsenet voivat tilata virkatodistuksen tai sukuselvityksen Vantaan keskusrekisteristä, joka palvelee keravalaisia myös ennen vihkimistä tehtävään avioliiton esteiden tutkintaan liittyen. Kaikissa virkatodistusasioissa voi asioida myös Keravan seurakunnan kirkkoherranvirastossa, josta tilaukset välitetään Vantaan aluerekisteriin. Maksuttoman, niin sanotun elää-todistuksen, voi edelleen noutaa myös Keravan kirkkoherranvirastosta.

Kirkossa kuulutetut  10.11.2019

K a s t e t u t

Eemil Junnu Mikael               Auvinen

Samuel Risto Tapio               Toivonen