Olemme tavoitettavissa

Työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.  Diakoniavastaanoton puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9-10, p. 0400 378 138.

Jumalanpalvelukset voit katsoa suorana lähetyksenä verkkosivujen Tutki uskoa -osiossa.  Keravan kirkko on avoinna rukousta ja hiljentymistä varten tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirje. Viimeisimmät uutiskirjeet löydät myös verkkosivuiltamme.

Seurakunnan tapahtumaesite postitetaan kaksi kertaa vuodessa kaikkiin keravalaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa, tammikuussa ja syyskuussa.

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.