Olemme tavoitettavissa

Yleisötilaisuudet ja ryhmätoiminta on väliaikaisesti peruttu koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Taustalla valtioneuvoston ja kirkon antamat suositukset. Tavoitteemme on omilla toimillamme olla rajoittamassa koronaviruksen leviämistä sekä suojella riskiryhmiä. Työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.  Diakoniavastaanoton puhelinpäivystys on avoinna arkipäivisin klo 9-12, p. 0400 378 138. Päivystävä pappi tavoitettavissa puhelimitse 6.4.2020 alkaen arkisin klo 13-18 p. 040 707 7295.

Jumalanpalvelukset toimitetaan verkon välityksellä. Jumalanpalveluksen voit katsoa tallenteena verkkosivujen Tutki uskoa -osiossa.

Uusin tiedote 17.3.2020: https://www.keravanseurakunta.fi/uutiset/-/news/69190397/
Lue toimintalinjauksemme: https://www.keravanseurakunta.fi/uutiset/-/news/68960637/

Uutisia seurakunnasta

Jos haluat kerran viikossa (kesän aikana kerran kuukaudessa) sähköpostiisi tietoa Keravan seurakunnassa järjestettävistä tapahtumista sekä uutisia seurakunnasta ja kirkosta, tilaa seurakunnan uutiskirje.

Viimeisimmät uutiskirjeet löydät myös verkkosivuiltamme.

Seurakunnan tapahtumaesite postitetaan kaksi kertaa vuodessa kaikkiin keravalaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa, tammikuussa ja syyskuussa. Tutustu kevään tapahtumiin täällä.

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteinen lehti-ilmoitus julkaistaan keskiviikkoisin Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä ja torstaisin Keski-Uusimaassa.

Voit seurata tapahtumiamme myös rss-syötteen avulla.