lapsia käsi kädessä piirissä.

Kouluikäisille

Kouluikäiset

 

Koronavirustilanteen takia säännöllinen viikkotoimintamme on toistaiseksi tauolla. ​​​​​​

Meille voi kuitenkin soittaa tai laittaa viestiä, jos tuntuu että kaipaa juttuseuraa asiasta tai sen vierestä. Kurkkaa yhteystiedot täältä ja ota yhteyttä!

Kesäkerhot kesällä 2020 

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 1.-19.3.2020

Iltapäivätoiminta

Keravan seurakunta tarjoaa eka- ja tokaluokkalaisille ohjattua ja maksullista iltapäivätoimintaa jonka koordinoi Keravan kaupunki.  Seurakunnan järjestämään iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan kaupungin wilma-järjestelmän kautta kaupungin antamien ohjeiden mukaisesti. Tarkoituksena on tarjota turvallinen iltapäivä pienelle koululaiselle.

Seurakunnan iltapäivätoiminnasta vastaa vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, p. 0400 378 085.

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä ja alueen kouluissa kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhoja on kokkailusta liikuntaan ja askartelusta laulamiseen.

Leirit ja retket

Jokainen leiri ja retki on elämys, joka painuu mieleen pitkäksi aikaa. Retkiä ja leirejä on tarjolla sekä koululaisille että koko perheelle. Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut. Löydät leirit ja retket sekä ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista.

värikyniä.