Hautausmaa

Avoinna klo 6–22
Hautausmaan toimisto klo 11–12

Hautausmaa

Keravan seurakunnan hautausmaa sijaitsee Tuusulan kunnan puolella noin kolme kilometriä Keravan keskustasta Kulloontien varrella.

Hautausmaa on maastoltaan suureksi osaksi loivasti nousevaa nummea. Luonnonpuusto on havuvaltaista, osin komeaa hongikkoa. Luonnon toivotaan tarjoavan kävijöille lohtua, rauhaa ja kauneutta.

Hautausmaalla suoritetaan arkkuhautauksia, uurnahautauksia ja tuhkan sirottelua. Lisäksi hautausmaalla on syntymättömien lasten muistelualue Hietakehto sekä muualle haudattujen muistoristi. Hautausmaan yhteydessä on myös Järvenpään, Keravan, Sipoon ja Tuusulan seurakuntien yhteinen tunnustukseton hauta-alue.

Omalla autolla kulkevien kannattaa huomioida, että tunnustuksettomalle hautausmaalle kääntyminen on muuttunut liikennevalojen takia.  Alueelle ajettaessa on otettu käyttöön uusi ajotie, jonne on uudet opasteet. Katso kartta uudesta ajoreitistä.

Hautajaisjärjestelyissä ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, p. 09 4784 8321 / 09 4784 8323

Hautainhoidosta voit kysyä toimistosihteeri Päivi Grönlundilta, paivi.gronlund@evl.fi tai 0400 378 210.