Sammalojan hautausmaa

Keravan hautausmaa Siunauskappelin läheisyydestä kesällä.

Kappelikuja 24–26, 04340 Tuusula

Avoinna klo 6–22

Ajankohtaista 

Huomioittehan, että etenkin keväällä hautausmaan alueella liikkuu peuroja, joita houkuttelevat erityisesti haudoille jätetyt tuoreet kukat. Kyse ei ole siis ilkivallasta, vaan eläinten ruokailusta. Tilanne helpottaa yleensä toukokuun lopulla, kun luonnosta löytyy ravintoa.

Kesävedet on tarkoitus kytkeä päälle viikolla 19 ja lainatyökalut kukkapesien kunnostamiseen ovat saatavilla myös toukokuussa.


Keravan seurakunnan hautausmaa sijaitsee Tuusulan kunnan puolella noin kolme kilometriä Keravan keskustasta Kulloontien varrella.

Hautausmaa on maastoltaan suureksi osaksi loivasti nousevaa nummea. Luonnonpuusto on havuvaltaista, osin komeaa hongikkoa. Luonnon toivotaan tarjoavan kävijöille lohtua, rauhaa ja kauneutta.

Hautausmaalla suoritetaan arkkuhautauksia, uurnahautauksia ja tuhkan sirottelua. Lisäksi hautausmaalla on syntymättömien lasten muistelualue Hietakehto sekä muualle haudattujen muistoristi.
 
Hautausmaan läheisyydessä on myös Järvenpään, Keravan, Sipoon ja Tuusulan seurakuntien yhteinen tunnustukseton hauta-alue. Sinne kuljetaan omasta liittymästä Kulloontien varrelta. 
 

Hautapaikkojen (etu- tai sukunimellä) ja hautausmaan palveluiden ja kohteiden hakemiseen on avattu verkkopalvelu, löydät sen tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 

Lisätietoja:
seurakuntapuutarhuri Piia Vainio, p. 0400 378 035 (virka-aikana)
hautausmaan suntiot p. 0400 378 048 (ma-ke klo 7-15.30, to 7-15.45 ja pe 7-14.30)

Hautajaisjärjestelyt: 
ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, p. 040 687 7840 tai 0400 378 087
 
toimistosihteeri Päivi Grönlund, paivi.gronlund@evl.fi tai 0400 378 210  (ma-pe klo 9-15)
 
 
 

Omalla autolla kulkevien kannattaa huomioida, että tunnustuksettomalle hautausmaalle kääntyminen on muuttunut liikennevalojen takia.  Alueelle ajettaessa on otettu käyttöön uusi ajotie, jonne on uudet opasteet. Katso karttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä uudesta ajoreitistä.

Sijainti kartalla

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön wc Esteetön wc
Lähes esteetön tila Lähes esteetön tila
Pysäköinti Pysäköinti
Tilaa vaunuille Tilaa vaunuille
wc wc

Poimintoja blogeista