Papintie 2 , 04200 Kerava

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä vahtimestariin p. 0400 378 080.

Jumalanpalvelus Keravan kirkosta lähetetään sunnuntaisin klo 10 suoratoistona verkon välityksellä. 7.6.2020 Keravan kirkko avataaan sunnuntaisin myös jumalanpalvelusvieraille, mutta kokoontumisrajoitusten mukaisesti jumalanpalvelukseen voi osallistua 50 henkilöä.
Keravan kirkko on avoinna rukousta ja hiljentymistä varten arkisin klo 12-15 ja sunnuntaisin kahden tunnin ajan verkon välityksellä lähetettävän jumalanpalveluksen jälkeen noin klo 11-13.

Kirkkosalissa on tilaa n. 500 hengelle ja lisäksi parvella on 50 istumapaikkaa. Kirkossa on erinomainen akustiikka ja kaikilta istumapaikoilta on esteetön näkymä alttarille.

Kirkkosalin valaistus on säädeltävissä ja äänentoistojärjestelmä on suunniteltu erikseen puheelle ja musiikille. Järjestelmä mahdollistaa myös toimitusten stereofonisen nauhoittamisen.

Kirkon alakerrassa on seurakuntasali (kirkon alasali) ja pieni keittiö. Kirkon alasalissa voi järjestää vaikka kastekahvit. Paikkoja on n. 40 hengelle.

Jos haluat varata kirkkoa tai kirkon alasalia perhejuhlia tai muita tilaisuuksia varten, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Kirkkoa ei voi varata sellaisiin yleisötilaisuuksiin, joihin myydään pääsylippuja. Ohjelmien myynti on mahdollista.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

Panoraama kirkkosalista Panoraamaesitys kirkkosalista

Panoraamaesitys kirkon alasalista

Panoraamaesitys kirkonmäeltä Panoraamaesitys kirkonmäeltä

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Kirkkosaliin pääsee esteettömästi kirkon yläovilta (Hakalantien ja Lapilantien risteys). Niiden edessä ovat myös invapysäköintipaikat. Kirkkosalin ja alasalin välillä kulkee hissi.

WC:t sijaitsevat alakerrassa.

Parkkipaikkoja on seurakuntakeskuksella, kirkon yläovien luona ja Wanhan pappilan parkkipaikalla.

Wi-Fi

Papintie 2, 04200 Kerava

Helluntain jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus klo 10 Keravan kirkosta välitetään verkon kautta. Jumalanpalveluksen toteuttavat liturgi Christopher Montgomery, saarna Markus Tirranen, avustava pappi Sini Mäkelä ja kanttori Janne Kaksonen.

Papintie 2, 04200 Kerava

Kirkko avoinna hiljentymistä varten

Kirkko avoinna hiljentymistä varten kesän ajan tiistaisin ja torstaisin klo 12–15 (ei 23.6.) sekä sunnuntain messun jälkeen klo 11–13.