Keravan kirkko.

Virtuaalikirkkokierros

YouTube-video

Kirkkosalissa on tilaa n. 500 hengelle ja lisäksi parvella on 50 istumapaikkaa. Kirkossa on erinomainen akustiikka ja kaikilta istumapaikoilta on esteetön näkymä alttarille.

Kirkkosalin valaistus on säädeltävissä ja äänentoistojärjestelmä on suunniteltu erikseen puheelle ja musiikille. Järjestelmä mahdollistaa myös toimitusten stereofonisen nauhoittamisen.

Kirkon alakerrassa on seurakuntasali (kirkon alasali) ja pieni keittiö. Kirkon alasalissa voi järjestää vaikka kastekahvit. Paikkoja on n. 40 hengelle.

Kirkon läheisyydessä, Lapilantien toisella puolella on sankarihautausmaan ja rinteessä muualle haudattujen muistelupaikka.

Jos haluat varata kirkkoa tai kirkon alasalia perhejuhlia tai muita tilaisuuksia varten, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Kirkkoa ei voi varata sellaisiin yleisötilaisuuksiin, joihin myydään pääsylippuja. Ohjelmien myynti on mahdollista.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

Panoraama kirkkosalistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä Panoraamaesitys kirkkosalista

Panoraamaesitys kirkon alasalista

Panoraamaesitys kirkonmäeltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä Panoraamaesitys kirkonmäeltä

Keravan kirkossa sunnuntaiaamuna klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen voi osallistua kirkossa ja verkossa.

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Kirkkosaliin pääsee esteettömästi kirkon yläovilta (Hakalantien ja Lapilantien risteys). Niiden edessä ovat myös invapysäköintipaikat. Kirkkosalin ja alasalin välillä kulkee hissi.

WC:t sijaitsevat alakerrassa.

Parkkipaikkoja on seurakuntakeskuksella, kirkon yläovien luona ja Wanhan pappilan parkkipaikalla.

Päivystävä vahtimestari p. 0400 378 080.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Sunnuntain aiheena Jeesus auttaa hädässä

Lähetysinfo kirkkokahvilla

Aiemmin ilmoitettu ja mainostettu Petronella Lehtelän vierailu on valitettavasti peruttu. Kirkkokahvitilaisuus pidetään ja siellä kansainvälisen työn sihteeri Petra Teittinen esittelee muun muassa Suomen Lähetysseuran ja Keravan palvelusopimusta ja muita ajankohtaisia asioita seurakunnan tekemästä lähetystyöstä maailmalla.

Toukkapiiri sylivauvaperheille

Kerho vauvaperheille