Papintie 2 , 04200 Kerava

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä vahtimestariin p. 0400 378 080.

Keravan kirkossa sunnuntaiaamuna klo 10 alkavaan messuun voi osallistua sekä paikan päällä kirkossa että verkon välityksellä.

Messuissa noudatetaan viranomaisten antamia ohjeita turvaetäisyyksistä sekä hygieniasta. Turvaetäisyyksien säilymisen takia osallistujien määrää on jouduttu kirkoissa rajoittamaan.

Keravan kirkko on avoinna rukousta ja hiljentymistä varten tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Virtuaalikirkkokierros

YouTube-video

Kirkkosalissa on tilaa n. 500 hengelle ja lisäksi parvella on 50 istumapaikkaa. Kirkossa on erinomainen akustiikka ja kaikilta istumapaikoilta on esteetön näkymä alttarille.

Kirkkosalin valaistus on säädeltävissä ja äänentoistojärjestelmä on suunniteltu erikseen puheelle ja musiikille. Järjestelmä mahdollistaa myös toimitusten stereofonisen nauhoittamisen.

Kirkon alakerrassa on seurakuntasali (kirkon alasali) ja pieni keittiö. Kirkon alasalissa voi järjestää vaikka kastekahvit. Paikkoja on n. 40 hengelle.

Jos haluat varata kirkkoa tai kirkon alasalia perhejuhlia tai muita tilaisuuksia varten, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Kirkkoa ei voi varata sellaisiin yleisötilaisuuksiin, joihin myydään pääsylippuja. Ohjelmien myynti on mahdollista.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

Panoraama kirkkosalista Panoraamaesitys kirkkosalista

Panoraamaesitys kirkon alasalista

Panoraamaesitys kirkonmäeltä Panoraamaesitys kirkonmäeltä

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Kirkkosaliin pääsee esteettömästi kirkon yläovilta (Hakalantien ja Lapilantien risteys). Niiden edessä ovat myös invapysäköintipaikat. Kirkkosalin ja alasalin välillä kulkee hissi.

WC:t sijaitsevat alakerrassa.

Parkkipaikkoja on seurakuntakeskuksella, kirkon yläovien luona ja Wanhan pappilan parkkipaikalla.

Wi-Fi

Papintie 2, 04200 Kerava

Kirkko avoinna hiljentymistä varten

Kirkko avoinna hiljentymistä varten kesän ajan tiistaisin ja torstaisin klo 12–15.

Papintie 2, 04200 Kerava

Viikkomessu

Viikkomessu torstaisin klo 18 kirkossa.