Lähimmäispalvelun ystävä

Lähimmäispalvelussa on juuri nyt monta ihmistä odottamassa itselleen ystävää. Erityisesti kaivataan ulkoilutusapua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähimmäispalvelun vapaaehtoisena voit toimia vanhuksen, yksinäisen, sairaan, omaishoidettavan, omaishoitajan, yksinhuoltajan tai maahanmuuttajan ystävänä.

Voit hakeutua toimintaan mukaan Lähimmäinen arkeen-koulutuksen kautta. Koulutuksia on kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Mukaan voit tulla myös ympäri vuoden.

Jokainen vapaaehtoiseksi haluava haastatellaan ja asiakas tavataan seurakunnan työntekijän ollessa mukana. Tehtävässä sinulla on koko ajan työntekijän tuki ja ohjaus.

Lähimmäispalvelun vapaaehtoisena et tarvitse kuin tavallisen ihmisen tavalliset taidot ja halun olla toisen ihmisen rinnallakulkijana.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Voit ilmoittautua myös vapaaehtoistyö.fi -palvelun kautta.

Lue lisää tammikuussa 2021 julkaistusta Kirkonmäeltä-lehtijutusta

Syksyn 2021 koulutukset

Maanantai 20.9.2021 klo 18–20 ja ilmoittautuminen perjantaihin 17.9.2021 mennessä

Maanantai 15.11.2021 klo 18–20 ja ilmoittautuminen perjantaihin 12.11.2021 mennessä.

Paikkana Keravan seurakuntakeskus, Papintie 6

Ilmoittautuminen: Diakoniatyöntekijä Kirsi Helin p. 0400 378 011 tai kirsi.helin@evl.fi

Puupalikat, joissa lukee ilo, tukea, apua.