Papit

Päivystävä pappi on tavattavissa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin Katupappilassa (Kauppakaari 13) klo 10-12. Kesä-elokuussa pappi päivystää Katupappilassa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Katupappilan puh. 0400 378 009.

Voit ottaa yhteyttä pappiin myös seurakunnan vaihteen kautta p. 09 478 488.

Voit pyytää pappia ristiäisiin, häihin tai hautajaisiin kirkkoherranvirastosta.

Pappi
04201 Kerava

Minut vihittiin papiksi toukokuussa 2018 ja aloitin kesällä työt Keravan seurakunnassa. Haluan olla osaltani rakentamassa yhteistä kirkkoamme ja pyrkiä yhdistämään eri tavalla ajattelevia ihmisiä. Haluan oppia ymmärtämään ihmisiä ja heidän näkemyksiään sekä kuulla heidän ajatuksiaan Jumalasta.

Vapaa-ajallani tykkään tutustua uusiin paikkoihin ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Nautin myös mielenkiintoisten kirjojen lukemisesta ja erilaisten sarjojen katselusta. Innostun uusista asioista ja pyrin olemaan avoin uusille kokemuksille.

pappi, virkavapaalla

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

pappi, kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteeri

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

Toimin papin työn lisäksi myös kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteerinä.

seurakuntapastori, ma.

Multicultural work. English as mother tongue. 31.12.2018 saakka.

Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Pappien ja kanttorien esimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä toimin pappien ja kanttorien esimiehenä. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Kilpapyöräilyn avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.