hiirenkorvalla.

Aikuisille

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi.

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista.

Naisten ilta on Savion naisten raamattupiirin järjestämä  kaikille avoin naisten ilta. Illan aloittaa teetarjoilu, mukana vierailija, musiikkia ja lopuksi iltahartaus. Naisten iltaa vietetään noin kerran kaudessa.

Äijäsähly on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Sählyä pelataan sunnuntaisin klo 19–20 Kurkelan koulun salissa koulun toiminta-aikoina.

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville. Piiri kokokoontuu kerran kuukaudessa, luettava kirja sovitaan aina yhdessä edellisellä kerralla. Lukupiiriä vetää tietokirjailija Sara Kokkonen.

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmiä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.

Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa kursseja ja luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  seurakuntien parisuhdetoiminnan Facebook-sivulta. Lue lisää sivulta Apua ja tukea.

Kohtaamispaikkoja ympäri Keravaa

Tule tapaamaan toisia keravalaisia jutustelun ja kahvikupillisen ääreen. Lähes jokaisena viikonpäivänä on kokoontuminen jossain seurakunnan tilassa.

Savion avoin kahvila kokoaa alueen asukkaat yhteen maanantaisin klo 9.30-11.00, Killan juttutuvalla tavataan keskiviikkoisin klo 10-12 osoitteessa Nahkurinpolkku 2, Arjen ruokaa -yhteisöruokailu on keskiviikkoisin klo 11.30–13 Savion seurakuntatalossa, Kalevan kahvihetkessä on tarjolla kahvia ja juttuseuraa joka toinen viikko torstaisin parittomilla viikoilla klo 13–14.30 Kalevan seurakuntatalossa. Sunnuntaisin tapaamme messun jälkeen kirkkokahveilla.

Katupappila on avoinna arkisin klo 10.00-14.00. Aamupäivisin paikalla on työntekijä.

Aikuisten ryhmistä ja tapahtumista sekä leireistä ja retkistä saat tietoa alla olevasta tapahtumakalenterista.

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"