kiipeilytelineessä olevia hymyileviä lapsia.

Kouluikäisten kesäkerhot

Seurakunnan koululaisten kesäkerhot on tarkoitettu 1. ja 2. luokan päättäneille oppilaille.

Kesäkerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, ulkoillaan ja syödään yhdessä. Ohjatun toiminnan lisäksi kesäkerhoissa on aikaa vapaaseen leikkiin ja olemiseen.

Kesäkerhot kesällä 2020

Kesäkerhot on tarkoitettu vuosina 2011-12 syntyneille koululaisille. Kerhoaika on ti. 2.6. - to. 18.6. päivittäin klo 9-16 paitsi 18.6. klo 9-12. Kesäkerhomaksu on 185,-. Maksuun sisältyy lämmin ateria, välipala, kerhon muu ohjelma ja yksi retkipäivä. Maksuvapautusta voi hakea taloudellisin perustein.

Ensisijalla ovat ne lapset, jotka tarvitsevat paikan koko toiminta-ajaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhoryhmät perustetaan mikäli niihin ilmoittautuu vähintään 12 lasta ja ryhmiin mahtuu 20 lasta. Kerhoa ohjaavat seurakunnan omat koulutetut lastenohjaajat.

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin 1.-19.3. tämän linkin kautta.

Kerhot toimivat seurakunnan omissa kerhotiloissa: Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2, Seurakuntakeskus, Papintie 2-6-G, Ahjon kerhotila, Ketjutie 3.

Kerhopaikasta lähetetään tieto kotiin viikolla 16.

Lisätietoja:
vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, p. 0400 378 085