kaksi lasta, joilla on soittimet käsissä.

Muskarit

Koronavirustilanteen takia säännöllinen viikkotoimintamme on toistaiseksi tauolla.

Anna palautetta muskareista!

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskareihin lapset tulevat yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa/lukukausi/perhe.

Muskaripaikkoja voi hakea ilmoittautumisajan jälkeen ympäri lukuvuoden, täytä hakemus alla olevasta linkistä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, että hakemuks on vastaanotettu.  Ilmoitamme hakemuksen saapumisen jälkeen onko paikkoja vapaana.

Ahjo, Ketjutie 3

Maanantaisin klo 10-11.30, perhemuskari

Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2

Keskiviikkoisin klo 10-11.30, perhemuskari

Keskiviikkoisin klo 14-15.30, vauvamuskari, vauvat 1-11 kk

Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9

Torstaisin klo 9.30 -11.00, taaperomuskari 1-2 vuotiaille

Ilmoittaudu mukaan tästä

Tiistaisin klo 13.30-15, vauvamuskari, vauvat  1-11 kk. Huom! Tämä ryhmä kokoontui aiemmin torstaisin, mutta päivä muuttuu tammikuun alusta tiistaiksi. Mikäli ilmoittaudut tähän ryhmään, valitse hakukaavakkeesta: Vauvamuskari, Savio, torstaisin klo 13.30-15.

Perjantaisin klo 9.30 -11.30, perhemuskari

Ilmoittaudu mukaan tästä

Muskarihetken jälkeen on mahdollisuus yhdessäoloon ja kahvitteluun.

Puhelinnumero muskareihin on 0400 378 068. Muskarin ohjaajana on lastenohjaaja Virva-Leea Lehtipuu ja hänen työparinaan eri ryhmissä lastenohjaajat Virpi Vähäkuopus, Jannina Wong, Taru Palola ja Päivi Nihtilä-Lavikainen.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri, koululaisten iltapäivätoiminta

Päiväkerho, muskarit