kaksi lasta, joilla on soittimet käsissä.

Muskarit

Muskarit jatkuvat syksyllä 2021 ja niihin ilmoittaudutaan elokuun aikana verkkosivujemme kautta.

Anna palautetta muskareista!

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskareihin lapset tulevat yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa/lukukausi/perhe.

Muskarit eivät kokoonnu koronarajoitusten jatkumisen vuoksi toukokuussa 2021. Syksyn muskareihin haetaan 2.8. klo 8 alkaen kotisivujemme kautta. Syksyllä aloittavat ryhmät ilmoitetaan kesän aikana.

Muskareita ohjaa kanttori, muusikko Enni Pöykkö. Mukana ovat seurakunnan omat lastenohjaajat Virpi Vähäkuopus, Päivi Nihtilä-Lavikainen ja Taru Palola

Ahjo, Ketjutie 3
Maanantaisin klo 10-11.30, perhemuskari
​​​
Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2
Keskiviikkoisin klo 9.30-11, perhemuskari.

Keskiviikkoisin klo 14-15.30, vauvamuskari, vauvat 3-11 kk

Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9

Torstaisin klo 9.30 -11, taaperomuskari 1-2 vuotiaille.

Torstaisin klo 10.30-11.30, vauvamuskari, vauvat  3-11 kk. (ryhmää ei perustettu vähäisen ilmoittautujamäärän takia)
Ilmoittaudu tästä

Puolisen tuntia kestävän muskarihetken jälkeen on mahdollisuus yhdessäoloon ja kahvitteluun.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri