kaksi lasta, joilla on soittimet käsissä.

Muskarit

Anna palautetta muskareista!

Musiikin iloa lapsille ja aikuisille!

Muskarissa lauletaan, soitetaan, körötellään, rytmitellään, kuunnellaan ja tanssitaan. Muskari kehittää lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja samalla perheen lauluvarasto laajenee. Muskareihin lapset tulevat yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Muskarin hinta on 40 euroa/lukukausi/perhe.

Muskari-ilmoittautuminen alkaa 1.9. klo 8. Muskareihin otetaan osallistujia tilojen koronarajoitukset huomioiden. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikasta ilmoitetaan tekstiviestillä 7.9. Muskarit alkavat 9.9.

Muskareita ohjaa kanttori, muusikko Enni Pöykkö. Mukana ovat seurakunnan omat lastenohjaajat Virpi Vähäkuopus, Jannina Wong, Päivi Nihtilä-Lavikainen, Taru Palola ja Susanna Nurmi

Ahjo, Ketjutie 3   Huom! Ryhmä täynnä, voit ilmoittautua jonoon.
Maanantaisin klo 10-11.30, perhemuskari
​​​
Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2
Keskiviikkoisin klo 9.30-11, perhemuskari.  Huom! Ryhmä täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Keskiviikkoisin klo 14-15.30, vauvamuskari, vauvat 3-11 kk

Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9

Torstaisin klo 9.30 -11, taaperomuskari 1-2 vuotiaille. Huom! Ryhmä täynnä, voit ilmoittautua jonoon.
​​​​​​​Ilmoittaudu tästä
​​​​​​​

​​​​​​​Torstaisin klo 10.30-11.30, vauvamuskari, vauvat  3-11 kk. (ryhmää ei perustettu vähäisen ilmoittautujamäärän takia)
​​​​​​​Ilmoittaudu tästä
​​​​​​​

Puolisen tuntia kestävän muskarihetken jälkeen on mahdollisuus yhdessäoloon ja kahvitteluun.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri, koululaisten iltapäivätoiminta