Medialle

Seurakunnan viestintä auttaa tiedotusvälineiden edustajia tiedon, asiantuntijoiden ja haastateltavien etsimisessä. Ota yhteyttä tiedottajiin.

Seurakunnan tunnus koostuu ristisymbolista ja nimitekstistä. Tunnus perustuu seurakuntakeskuksen ulkoseinää koristavaan taiteilija Auli Korhosen reliefiin Elävä valo.

Seurakunnan tunnuksen voit pyytää viestinnästä.

Seurakunnan toimintaan liittyviä kuvia voi pyytää viestinnästä tai käydä lataamassa Kirkon kuvapankista.

tiedottaja

Tavoitettavissa ma-pe klo 8.30-14.30

Tehtävänäni on erityisesti viestinnän suunnittelu ja johtaminen. Luon muille seurakunnan työntekijöille viestinnän puitteita ja viestintäkulttuuria, sparraan työntekijäjoukkomme asiantuntijoita viestinnän kysymyksissä ja hoidan viestinnän käytännön tehtäviä, erityisesti verkon ja sosiaalisen median puolella. Teen myös lehti-ilmoituksia, mainoksia, ohjelmia, lehtijuttuja ja muuta mukavaa.  Vastaan viestinnän budjetista ja hankinnoista.

Teologina innostun uskontodialogista ja -teologiasta, viestijänä uusista teknologioista, viestinnän yhteiskunnallisesta merkityksestä, sanoista ja kuvista, vapaa-ajalla musiikista, raudan nostelusta ja perheestä. Jos pystyisin, matkustelisin.