Katupappilassa on tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille 

Katupappila (Kauppakaari 8) on keravalaisten kohtaamispaikka, johon jokaisen on helppo tulla. 

31.12.2021 saakka koronavirustilanteeseen liittyvä osallistujamäärärajoitus 20 henkilöä, Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudessa käytössä koronapassi. Lue lisää 

Katupappilan Olohuone on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-13. Olohuoneessa voit tavata muita kaupunkilaisia, nauttia kupillisen kuumaa, lueskella lehtiä tai pelata lautapelejä. Aamu käynnistyy hartaudella klo 10.15. Olohuoneessa on myös paikalla seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Katupappilan viikoittainen toiminta (täydentyy): 

 • Aamurukous maanantaisin klo 9.00-9.45. Kokoontumisten runkona ovat Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyet rukoukset sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus. Tule mukaan, kun sinulle sopii!
   
 • Raamattuvartti maanantaisin klo 12.30-12.45.
   
 • Lapsiparkki keskiviikkoisin klo 9-11. Maksuton lapsiparkki vauvoista leikki-ikäisiin. Lapsiparkkiin voit tuoda lapsen joko hetkeksi tai koko parkin ajaksi. Parkissa leikitään, isompien kanssa askarrellaan ja lapselle voi antaa mukaan omat eväät. Otamme parkkiin lapsia vauvoista leikki-ikäisiin lapsiin 3–6 lasta kerrallaan.Ilmoittautuminen edeltävänä maanantaina ensisijaisesti soittamalla klo 9-11  p. 040 484 1212/ Emma Mankonen. Vapaita paikkoja voi kysellä teksti- tai WhatsaAppviestillä tiistaina klo 16 mennessä. Parkkiin otetaan kerrallaan 3-6 lasta riippuen lasten iästä. 
   
 • Tuolijumppa joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla klo 11.30-12.30.
   
 • Keravan kaupungin järjestämä Ikäihmisten neuvontapiste joka toinen keskiviikko parittomilla viikoilla klo 11-12. 
   
 • Torstaipysäkki joka toinen torstai parittomilla viikoilla klo 11-12. Faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri aloilta. Katso aiheet ja vierailijat alta Tapahtumakalenterista. 
   
 • Sanaa simppelisti -raamatturyhmä joka toinen torstai parillisilla viikoilla (ei 7.10.)  klo 19.30. Ryhmä aikuisille, jotka haluavat seurata kirkkovuotta ja mahduttaa hetken hartautta kiireisen työviikon keskelle. 
   
 • Living Christianity Discussion Group every first and third Friday of the month at 5 pm / kuukauden 1. ja 3. perjantai klo 17-19, Whether you are a long-time Christian, a new Christian, or simply interested in learning more, You are welcome! Olit sitten uusi tai vanha kristitty - tai kiinnostunut oppimaan kristinuskosta lisää, olet lämpimästi tervetullut.

Lisäksi Katupappilassa järjestetään muutaman kerran kaudessa mm. Musiikkituokioita (25.10., 8.11. ja 13.12.) ja Iltaperhekerhoa (syksyllä 2021 15.9., 6.10. ja 17.11. klo 17.15-19.)  Katupappilan tapahtumat ovat listattuna alla Katupappilan tapahtumakalenterissa. 

Säännöllistä toimintaa järjestetään toimintakausien aikana, mutta kesällä ja joulun aikaan toiminta on tauolla. Tarkat kokoontumispäivät löydät tapahtumakalenterista

Terveisiä ruskaretkeltä Keinukalliosta

Tunnelma oli hieno vapaaehtoisten järjestämällä syysretkellä. Lue tiedote. 
 

ihmisiä ruskaretkellä syksyisessä Keinukalliossa nuotiopaikan ääressä.
Kuva: Erkki Hanski

Vapaaehtoiseksi Katupappilan olohuoneeseen? 


Vapaaehtoiset toimivat Katupappilassa pareittain. Vuoron voi ottaa silloin, kun itselle sopii. Tehtävässä pärjää tavallisen ihmisen taidoilla. Työntekijä haastattelee uudet vapaaehtoiset, ja heidät perehdytetään tehtävään. Kysy lisää Katupappilan Olohuoneen vapaaehtoisilta tai Katupappilan koordinaattori Christopher Montgomeryltä. 
 

Katupappilan edessä seisoo työntekijöitä ja vapaaehtoisia.
Kuva: Erkki Hanski

Kaipaatko keskusteluapua tai esirukousta?

Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun mistä tahansa mieltä askarruttavista asioista Olohuoneen aukioloaikoina. Työntekijä on paikalla klo 10–12 ja vapaaehtoiset palvelevat klo 10–13.

Esirukouspyynnöt voi jättää Katupappilan Olohuoneessa olevaan rukouslaatikkoon. Pyynnöt luetaan sunnuntaina messussa.

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. Katupappilan Olohuoneen koordinaattori.