Katupappilassa on tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille 

Katupappila (Kauppakaari 8) on keravalaisten kohtaamispaikka, johon jokaisen on helppo tulla. 

Katupappilan Olohuone on kesäkuussa avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin, heinäkuussa keskiviikkoisin ja elokuussa maanantaisin ja keskiviikoisin klo 10-13. Syyskuusta alkaen Katupappilan Olohuone palaa on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-13.

Olohuoneessa voit tavata muita kaupunkilaisia, nauttia kupillisen kuumaa, lueskella lehtiä tai pelata lautapelejä. Aamu käynnistyy hartaudella klo 10.15. Olohuoneessa on myös paikalla seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.. 

Säännöllistä toimintaa järjestetään toimintakausien aikana, mutta kesällä ja joulun aikaan toiminta on tauolla. Tarkat kokoontumispäivät löydät tapahtumakalenterista

Katupappilan viikoittainen toiminta toimintakaudella:

 • Aamurukous maanantaisin klo 9.00-9.45. Kokoontumisten runkona ovat Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyet rukoukset sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus. Tule mukaan, kun sinulle sopii!
   
 • Raamattuvartti maanantaisin klo 12.30-12.45.
   
 • Lapsiparkki keskiviikkoisin klo 9-11. Maksuton lapsiparkki vauvoista leikki-ikäisiin. Lapsiparkkiin voit tuoda lapsen joko hetkeksi tai koko parkin ajaksi. Parkissa leikitään, isompien kanssa askarrellaan ja lapselle voi antaa mukaan omat eväät. Otamme parkkiin lapsia vauvoista leikki-ikäisiin lapsiin 3–6 lasta kerrallaan.Ilmoittautuminen edeltävänä maanantaina ensisijaisesti soittamalla klo 9-11 p.040 484 1609 / lastenohjaaja Salla Tuominen. Vapaita paikkoja voi kysellä teksti- tai WhatsaAppviestillä tiistaina klo 16 mennessä. Parkkiin otetaan kerrallaan 3-6 lasta riippuen lasten iästä. 
   
 • Tuolijumppa joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla klo 12-13.
   
 • Keravan kaupungin järjestämä Ikäihmisten neuvontapiste joka toinen keskiviikko parittomilla viikoilla klo 11-12. 
   
 • Maanantaipysäkki parittomien viikkojen maanantaisin klo 11-12. Faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri aloilta. Katso aiheet ja vierailijat alta Tapahtumakalenterista.
 • Monikulttuurinen aamukahvila tiistaisin noin kaksi kertaa kuukaudessa. Mukavaa yhdessäoloa eri kielillä kaikenikäisille! Lisätietoja: Chris Montgomery, p. 0400 378 043 ja Petra Teittinen, p. 0400 378 051.
   
 • Walk in -terapiaa 16-30-vuotiaille torstaisin klo 14-18. 
   
 • Lisäksi Katupappilassa järjestetään muutaman kerran kaudessa mm. Musiikkituokioita ja Iltaperhekerhoa.  Katupappilan tapahtumat ovat listattuna alla Katupappilan tapahtumakalenterissa

 

Rauhanpappila - rukousta ja tekoja rauhan puolesta.
Katupappila muuttuu välillä Rauhanpappilaksi: paikaksi jossa pidetään erilaisia tilaisuuksia rauhan puolesta.

Vapaaehtoiseksi Katupappilan olohuoneeseen? 


Vapaaehtoiset toimivat Katupappilassa pareittain. Vuoron voi ottaa silloin, kun itselle sopii. Tehtävässä pärjää tavallisen ihmisen taidoilla. Työntekijä haastattelee uudet vapaaehtoiset, ja heidät perehdytetään tehtävään. Kysy lisää Katupappilan Olohuoneen vapaaehtoisilta tai Katupappilan koordinaattori Christopher Montgomeryltä. 
 

Katupappilan edessä seisoo työntekijöitä ja vapaaehtoisia.
Kuva: Erkki Hanski

Kaipaatko keskusteluapua tai esirukousta?

Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun mistä tahansa mieltä askarruttavista asioista Olohuoneen aukioloaikoina. Työntekijä on paikalla klo 10–12 ja vapaaehtoiset palvelevat klo 10–13.

Esirukouspyynnöt voi jättää Katupappilan Olohuoneessa olevaan rukouslaatikkoon. Pyynnöt luetaan sunnuntaina messussa.

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. Katupappilan Olohuoneen koordinaattori.