Katupappilassa on tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille 

Katupappila (Kauppakaari 8) on keravalaisten kohtaamispaikka, johon jokaisen on helppo tulla. 

Katupappilan Olohuone on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-13.

Olohuoneessa voit tavata muita kaupunkilaisia, nauttia kupillisen kuumaa, lueskella lehtiä tai pelata lautapelejä. Aamu käynnistyy hartaudella klo 10.15. Katupappilan Olohuone on avoinna vapaaehtoisvoimin. Papin tai diakoniatyöntekijän voit tavoittaa Katupappilasta klo 10-12.

Säännöllistä toimintaa järjestetään toimintakausien aikana, mutta kesällä ja joulun aikaan toiminta on tauolla. Tarkat kokoontumispäivät löydät tapahtumakalenterista

Katupappilan viikoittainen toiminta toimintakaudella:

 • AAMURUKOUS maanantaisin klo 9–9.45. Kokoontumisten runkona ovat Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyet rukoukset sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus.

 • MAANANTAIPYSÄKKI joka toinen maanantai klo 11–12. Näkökulmia, faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri aloilta, Katso vierailijat ja aiheet Tapahtumakalenterista. 

 • RAAMATTUVARTTI maanantaisin klo 12.30–12.45. Lyhyt pysähdys Raamatun äärellä.

 • MONIKULTTUURINEN AAMUKAHVILA parittomien viikkojen tiistaina 9.30–11.00. Mukavaa yhdessäoloa eri kielillä kaikenikäisille! 

 • IKÄIHMISTEN NEUVONTAPISTE parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 11–12. Keravan kaupungin neuvontapisteellä annetaan yksilöllistä ohjausta, neuvontaa ja tietoa Keravan kaupungin ja muiden toimijoiden palveluista ja opastetaan esimerkiksi hakemusten täyttämisessä.

 • TUOLIJUMPPA keskiviikkoisin parillisilla viikoilla 14.12. saakka klo 12–13. Tuolijumppaa vetää Ulla Lahtinen.

 • WALK IN -TERAPIA 16-30-vuotiaille keskiviikkoisin klo 15-18. Maksutonta terapiaa antavat koulutetut lyhytterapeutit. Terapiaan voi tulla ilman lähetettä tai ajanvarausta. Terapiaan voi myös varata tunnin ajan etukäteen kirkkoherranvirastosta p. 040 687 7840 tai p. 0400 378 087. Ajan voi varata anonyymisti. 

 • SANAA SIMPPELISTI Raamatturyhmä aikuisille, jotka haluavat seurata kirkkovuotta ja mahduttaa hetken hartautta kiireisen työviikon keskelle. Kokoontumiset torstaisin  20.10., 3.11., 17.11. ja 15.12. klo 19.30–21. Ryhmää vetävät seurakunnan vapaaehtoiset. 

 • DIGIOPASTUS IKÄIHMISILLE perjantaisin klo 10.30–12. Keravan Opisto tarjoaa henkilökohtaista digitukea. 

 • MUSIIKKITUOKIOT noin kerran kuussa perjantaisin klo 11. Katso vierailijat ja ajankohdat tapahtumakalenterista. 

 • SAAPAS-KAHVILA noin kaksi kertaa kuukaudessa perjantaisin klo 21–23. Päihteetön kohtaamispaikka nuorille ja nuorille aikuisille. Katso kahvilan ajat Tapahtumakalenterista.

Vapaaehtoiseksi Katupappilan olohuoneeseen? 


Vapaaehtoiset toimivat Katupappilassa pareittain. Vuoron voi ottaa silloin, kun itselle sopii. Tehtävässä pärjää tavallisen ihmisen taidoilla. Työntekijä haastattelee uudet vapaaehtoiset, ja heidät perehdytetään tehtävään. Kysy lisää Katupappilan Olohuoneen vapaaehtoisilta tai Katupappilan koordinaattori Christopher Montgomeryltä. 
 

Katupappilan edessä seisoo työntekijöitä ja vapaaehtoisia.
Kuva: Erkki Hanski

Kaipaatko keskusteluapua tai esirukousta?

Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun mistä tahansa mieltä askarruttavista asioista Olohuoneen aukioloaikoina. Työntekijä on paikalla klo 10–12 ja vapaaehtoiset palvelevat klo 10–13.

Esirukouspyynnöt voi jättää Katupappilan Olohuoneessa olevaan rukouslaatikkoon. Pyynnöt luetaan sunnuntaina messussa.

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. Katupappilan Olohuoneen koordinaattori.