Katupappilassa on tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille 

Katupappilan Olohuone on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen takia.

Katupappila (Kauppakaari 8) on keravalaisten kohtaamispaikka, johon jokaisen on helppo tulla. Katupappilassa voi esimerkiksi keskustella, kahvitella, leikkiä, hiljentyä ja osallistua lauluhetkiin.

Katupappilan Olohuone on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-14. Olohuoneessa voit tavata muita kaupunkilaisia, nauttia kupillisen kuumaa tai lueskella lehtia. Aamu käynnistyy hartaudella klo 10.15. Olohuoneessa on myös paikalla seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Katupappilan viikoittainen toiminta:

 • Aamurukous maanantaisin klo 9.00-9.45. Kokoontumisten runkona ovat Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyet rukoukset sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus. Tule mukaan, kun sinulle sopii!
   
 • Raamattuvartti maanantaisin klo 13-13.15
   
 • Sumppia ja sympatiaa -perhekerho kerran kuussa maanantaisin klo 14-15.30. Kokoontumiset syksyllä 2020 5.10., 2.11. ja 7.12. Sumppia ja sympatiaa on kohtaamispaikka pikkulapsiperheille. Kerhossa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia lasten leikkiessä samassa tilassa. Tarjolla kahvit ja mehut. Kerho on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua.
   
 • Suomen kielen ryhmä tiistaisin - tauolla syksyllä 2020
   
 • Lapsiparkki keskiviikkoisin klo 9-11. Maksuton lapsiparkki vauvoista leikki-ikäisiin. Lapsiparkkiin voit tuoda lapsen joko hetkeksi tai koko parkin ajasta. Ilmoittautuminen maanantaisin soittamalla, tekstiviestillä tai Whatsappilla klo 9-11 p. 0400 378 061/ lastenohjaaja Taru Palola. Vapaita paikkoja voit kysyä tekstiviestillä tiistaisin.
   
 • Tuolijumppa keskiviikkoisin parillisilla viikoilla klo 11.30-12.30
 • Keravan kaupungin järjestämä Ikäihmisten neuvontapiste keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 11-12
 • Torstaipysäkki joka toinen torstai klo 11-12. Faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri aloilta. Katso aiheet ja vierailijat alta Tapahtumakalenterista. 
   
 • Sanaa simppelisti parittomien viikkojen torstaisin klo 19.30. Avoin keskusteluryhmä aikuisille Raamatun äärellä. Ota mielellään oma Raamattu mukaan.
   
 • Ikäihmisten kävely perjantaisin klo 11-12. Kävelylle lähdetään kahden vapaaehtoisohjaajan johdolla, toinen ryhmä reippaalla tahdilla, toinen hitaammin. Kokoontumispaikka Katupappilan Olohuone. Yhteyshenkilö Kari Haltsonen, puh. 0400 304709. Ei ennakkoilmoittautumisia.
   
 • Living Christianity Discussion Group perjantaisin klo 18-20.  Whether you are a long-time Christian, a new Christian, or simply interested in learning more, You are welcome! Olit sitten uusi tai vanha kristitty – tai kiinnostunut oppimaan kristinuskosta lisää, olet lämpimästi tervetullut. 
  tapahtumakalenterista

Lisäksi Katupappilassa järjestetään muutaman kerran kaudessa mm. Musiikkituokioita, Olohuonematkoja maailmalle ja Iltaperhekerhoa. Kaikki Katupappilan tapahtumat ovat listattuna alla Katupappilan tapahtumakalenterissa. 

Säännöllistä toimintaa järjestetään toimintakausien aikana, mutta kesällä ja joulun aikaan toiminta on tauolla. Tarkat kokoontumispäivät löydät tapahtumakalenterista

Vapaaehtoiseksi Katupappilan olohuoneeseen? 


Vapaaehtoiset toimivat Katupappilassa pareittain. Vuoro voi olla 4 tuntia tai 2 tuntia. Vuoron voi ottaa silloin, kun itselle sopii. Tehtävässä pärjää tavallisen ihmisen taidoilla. Työntekijä haastattelee uudet vapaaehtoiset, ja heidät perehdytetään tehtävään. Kysy lisää Katupappilan Olohuoneen vapaaehtoisilta tai Katupappilan koordinaattori Christopher Montgomeryltä. 
 

Katupappilan edessä seisoo työntekijöitä ja vapaaehtoisia.
Kuva: Erkki Hanski

Kaipaatko keskusteluapua tai esirukousta?

Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun mistä tahansa mieltä askarruttavista asioista Olohuoneen aukioloaikoina. Työntekijä on paikalla klo 10–12 ja vapaaehtoiset palvelevat klo 10–14.

Esirukouspyynnöt voi jättää Katupappilan Olohuoneessa olevaan rukouslaatikkoon. Pyynnöt luetaan sunnuntaina messussa.

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. Katupappilan Olohuoneen koordinaattori.