Katupappilassa on tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille 

Katupappila (Kauppakaari 8) on keravalaisten kohtaamispaikka, johon jokaisen on helppo tulla. 

Katupappilan Olohuone on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–13.

Kesä-ja elokuussa Katupappilan Olohuone aukeaa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10–13 ja heinäkuussa keskiviikkoisin klo 10–13.

Olohuoneessa voit tavata muita kaupunkilaisia, nauttia kupillisen kuumaa, lueskella lehtiä tai pelata lautapelejä. Aamu käynnistyy hartaudella klo 10.15. Katupappilan Olohuone on avoinna vapaaehtoisvoimin. Papin tai diakoniatyöntekijän voit tavoittaa Katupappilasta klo 10–12.

Säännöllistä toimintaa järjestetään toimintakausien aikana, mutta kesällä ja joulun aikaan toiminta on tauolla. Tarkat kokoontumispäivät löydät tapahtumakalenterista

Poimintoja Katupappilan toiminnasta:

  • MAANANTAIPYSÄKKI joka toinen maanantai klo 11–12. Näkökulmia, faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri aloilta, Katso vierailijat ja aiheet Tapahtumakalenterista. 

  • AAMURUKOUS joka toinen tiistai parillisilla viikoilla klo 9.30. Kokoontumisten runkona ovat Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyet rukoukset sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus.

  • NAISTEN RAAMATTUPIIRI tiistaisin klo 18 parillisilla viikoilla. Piiriä vetävät seurakunnan vapaaehtoiset.

  • TUOLIJUMPPA keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 12–13. Tuolijumppaa vetää Ulla Lahtinen.

  • LUOVA TANSSI torstaisin klo 11.30–12.30. Ohjaaja Anja Salo. 

  • PELIPERJANTAI perjantaisin klo 11–12.

  • SAAPAS-KAHVILA noin kaksi kertaa kuukaudessa perjantaisin klo 21–23. Päihteetön kohtaamispaikka nuorille ja nuorille aikuisille. Katso kahvilan ajat Tapahtumakalenterista.

Vapaaehtoiseksi Katupappilan olohuoneeseen? 


Vapaaehtoiset toimivat Katupappilassa pareittain. Vuoron voi ottaa silloin, kun itselle sopii. Tehtävässä pärjää tavallisen ihmisen taidoilla. Työntekijä haastattelee uudet vapaaehtoiset, ja heidät perehdytetään tehtävään. Kysy lisää Katupappilan Olohuoneen vapaaehtoisilta tai Katupappilan koordinaattori Christopher Montgomeryltä. 
 

Katupappilan edessä seisoo työntekijöitä ja vapaaehtoisia.
Kuva: Erkki Hanski

Kaipaatko keskusteluapua tai esirukousta?

Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun mistä tahansa mieltä askarruttavista asioista Olohuoneen aukioloaikoina. Työntekijä on paikalla klo 10–12 ja vapaaehtoiset palvelevat klo 10–13.

Esirukouspyynnöt voi jättää Katupappilan Olohuoneessa olevaan rukouslaatikkoon. Pyynnöt luetaan sunnuntaina messussa.

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Multicultural work. Katupappilan Olohuoneen koordinaattori.