lapsia vierekkäin sohvalla.

Anna palautetta päiväkerhoista!

Päiväkerhopaikkoja on vapaana Nappulakerhoa lukuunottamatta.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja ne kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä. Kerhokertojen määrää katsotaan hakemusten yhteydessä esitettyjen toiveiden mukaan.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12.

Nappulakerho on tarkoitettu 2-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu 1-2 kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan. Ryhmässä leikitään ja lauletaan yhdessä, opetellaan olemaan hetki erossa omasta aikuisesta, opetellaan pienesti käden taitoja ja kuuntelemista sekä ryhmässä toimimista. Nappulakerhoja perustetaan siihen/ niihin kerhopisteisiin, mihin on tullut eniten hakijoita.

Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Voit tutustua kerhojen toimintaan Facebook-sivuillamme.

Löydät esittelyvideon kerhotiloista Youtube-kanavaltamme.

Päiväkerhoihin voi hakea ympäri vuoden. Täytä sähköinen hakemus. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun hakemus on vastaanotettu ja sinulle ilmoitetaan kerhopaikasta soittamalla tai tekstiviestillä.

Kerhot ovat maksullisia: 45 € / 40 € / 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan . Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

Kerhot kokoontuvat

• Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024. (Ei ryhmää syksyllä 2021)
  • Kalevan seurakuntatalolla (Ritakatu 2) p. 0400 378 027
  • Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6 G) p. 0400 378 077