Tilojen vuokraaminen Keravan seurakunnassa

Vuokraushinnat vuonna 2020

Seurakuntakeskuksen sali

Perhejuhlat 180 €, muut tilaisuudet 307 € (arki) / 371 € (pyhä)

• 120 henkilöä pöytämuotokalustuksella / 250 henkilöä tuolimuotokalustuksella
  • flyygeli, äänentoistolaitteet (pyydettäessä), ruoka- ja kahviastiasto, tarjoilupöytien liinat (2 kpl) ja kaitaliinat pöytiin, maljakot ja kynttilänjalat

Seurakuntakeskuksen pikkusali, takkahuone ja rippikoulusali

• 30 henkilöä
  •  ruoka- ja kahviastiasto, tarjoilupöytien liinat (2 kpl) ja kaitaliinat pöytiin, maljakot ja kynttilänjalat

Kirkon alasali

• kahvipöytiin 36 henkilöä
  • ruoka- ja kahviastiasto, tarjoilupöytien liinat (2 kpl) ja kaitaliinat pöytiin, maljakot ja  kynttilänjalat

Savion seurakuntasali tai takkahuone

• 50 henkilöä
  • ruoka- ja kahviastiasto, tarjoilupöytien liinat (2 kpl) ja kaitaliinat pöytiin, maljakot ja kynttilänjalat

Kalevan seurakuntasali tai takkahuone

• 60 henkilöä
  • piano (pyydettäessä), ruoka- ja kahviastiasto, tarjoilupöytien liinat  (2 kpl) ja kaitaliinat pöytiin, maljakot ja kynttilänjalat

Muut maksut

Lisäpöytäliinat tiloihin maksavat 8 € / kpl. Seurakuntasalien vuokra koskee enintään kuuden tunnin yhtäjaksoista käyttöä. Mahdolliset lisätunnit maksavat seurakuntakeskuksen salin osalta 28 € / tunti ja muiden tilojen osalta 16 € / tunti. Mikäli tiloja ei ole siivottu käytön jälkeen, lähetetään siitä lasku. Kaikki hintoihin sisältyy alv 23%. Peruutusmaksu on 122 €, mikäli tilaisuuden peruutus suoritetaan myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen varattua ajankohtaa (ei muisto- ja perhejuhlat).

Tilaisuuden järjestäjän abc

Perhejuhlia ovat muistotilaisuus, kaste- ja hääjuhla sekä syntymäpäivät.

Lauantait on varattu ennen kaikkea kaste- ja muistotilaisuuksiin. Rippijuhlia varten tiloja on mahdollista vuokrata sunnuntaiksi.

Aika

Tila on käytössäsi varaamasi ajan. Ole täsmällinen: työntekijällä joka avaa sinulle oven saattaa olla toinenkin tilaisuus hoidettavana ja myöhästyminen venyttää kaikkien aikatauluja. Tilassa saattaa myös olla muita varauksia samalle päivälle.

Alkoholi

Alkoholin käyttö seurakunnan tiloissa on kiellettyä. Onnittelumaljan nostaminen on kuitenkin mahdollista. Tällöin tilaisuuden järjestäjä tuo omat lasit.

Keittiö

Kaikkien tilojen keittiöt ovat lämmityskeittiöitä, joissa ei saa valmistaa ruokaa. Tilojen vuokraajalle näytetään ovien avaamisen yhteydessä, miten keittiön laitteet toimivat. Keittiön siisteys ja hygienia ovat tilaisuuden järjestäjän vastuulla omavalvontaperiaatteella. Suosittelemme, että keittiössä työskentelevällä olisi hygieniapassi ja että keittiössä olisivat vain tarjoiluista vastaavat henkilöt.

Koristelu

Tilojen erityiskoristelusta vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Lomake

Tilaisuuden järjestäjä täyttää vuokrauslomakkeen, josta selviävät tilaisuuden perustiedot, keittiön käyttö sekä mahdolliset vahingot. Lomake on tämän vihkosen liitteenä ja niitä löytyy myös
vuokrattavista tiloista. Lomake jätetään vuokrattavan tilan keittiöstä löytyvään lokerikkoon tai annetaan seurakunnan työntekijälle.

Siivous

Tilojen siivous tilaisuuden jälkeen kuuluu järjestäjälle. Siivoukseen kuuluu roskien lajittelu ja vienti ulos ja lattian lakaisu. Keittiössä lattia pestään, astiat tiskataan ja laitetaan paikoilleen. Seurakunnan työntekijä ohjeistaa tilojen käytännöistä ja näyttää siivoustavaroiden paikat.

Turvallisuus

Tiloista löytyvät ohjeet hätätilanteessa toimimiseen. Kun seurakunnan työntekijä tulee avaamaan ovet, hän näyttää mistä ohjeet sekä palosammutin löytyvät. Ohjeissa on myös puhelinnumero, josta työntekijän saa tarvittaessa kiinni.

Vahingot

Tilaisuuden järjestäjä vastaa aiheuttamistaan vahingoista. Vahingoista ilmoitetaan seurakunnalle vuokrauslomakkeella. Korjaustarpeista ota yhteyttä kiinteistötyöntekijään.

Varaaminen

Tilat varataan kirkkoherranvirastolta (Kauppakaari 8) joko soittamalla p. 09 478 488 tai käymällä paikan päällä.

Kahvikuppeja ja pullaa odottamassa vieraita.

Keravan seurakuntakeskuksen ison salin flyygeliä soittamassa kanttori Janne Kaksonen.

Pinkki kukkanen, pinkit servetit ja kahvikupit aseteltuna pöydälle.