Keravan seurakuntakeskus

Papintie 2–6, 04200 Kerava

Avoinna ma–ke, pe klo 9–15, to klo 9–17.30. Päivystävä vahtimestari p. 0400 378 080.

Keravan seurakuntakeskus

Seurakuntakeskuksessa järjestetään konsertteja, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Suurin tiloista on seurakuntasali, jonne konserttisisustuksella saadaan mahtumaan noin 300 henkilöä, pöytäkalustuksella 120150 henkilöä. Ison salin vieressä on pikkusali, jossa on pöytäpaikkoja noin 30 hengelle.

Lisäksi seurakuntakeskuksessa on neuvotteluhuone, rippikoulusali, takkahuone ja saunatilat. Seurakuntakeskuksen kappelissa voi järjestää kastetilaisuuden tai vihkimisen.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä diakonian ja varhaiskasvatuksen toimistot sijaitsevat seurakuntakeskuksessa. Seurakuntakeskuksessa on myös muita toimistotiloja ja työhuoneita.

Keravan seurakuntakeskuksen on suunnitellut arkkitehti, professori Ahti Korhonen. Seurakuntakeskus valmistui vuonna 1969 ja siihen myöhemmin tehty laajennusosa 1987.

Jos haluat varata seurakuntasalia tai muita seurakuntakeskuksen tiloja ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

panoraamaesitys seurakuntasalista

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Wi-Fi

Papintie 2–6, 04200 Kerava

Kamalat äidit -vertaistukiryhmä

Hei murrosikäisen äiti! Painaako kouluvuosi sinua? Muuttiko kotiisi teini yhdessä yössä? Paukkuuko ovet ja keskusteluyhteys on hukassa? Tule hengähtämään Kamalat äidit -vertaistukiryhmään, jossa tärkeänä pidetään nuoren ymmärtämisen lisäksi myös aikuisen, juuri sinun, jaksamistasi.

Papintie 2–6, 04200 Kerava

FillaRISTIT polkevat Keravalla!

Keravan seurakunta, Keravan Helluntaiseurakunta ja Cycling Academy ry haluavat omalta osaltaan innostaa ihmisiä liikkumaan. Näillä lenkeillä tärkeintä ei ole vauhti, vaan yhdessä liikkuminen ja ulkoilmasta nauttiminen.