Uutislistaukseen

Kesätöihin kirkkoon?

Piirroskuva kirkosta, puhekuplassa teksti: kesätöihin kirkkoon?

Etsimme Keravan kirkkoon nuoria kesätyöntekijöiksi. 

Työtä on tarjolla ajalle 12.6.-12.8. Voit hakea myös lyhyemmäksi jaksoksi / jaksoiksi. Työpäiviä olisi viikossa 3-4, työajat maanantaista perjantaihin klo 12-18 ja viikonloppuisin klo 9-15 välillä.  

Arkipäivisin toimisit Tiekirkkopäivystäjänä eli ottaisit vastaan kirkkoon saapuvia vieraita ja esittelisit heille kirkkoa pyynnöstä. Tehtäviisi voisi kuulua myös somesisältöjen tekemistä, toimistotöitä ja kirkkotilan siisteydestä huolehtimista. Lauantaisin ja sunnuntaisin olisit messuissa ja konfirmaatiomessuissa striimaajana. 

Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta. Plussaa on, jos olet sinut tekniikan ja somen kanssa.  

Tarkemmista työtehtävistä, työjakson pituudesta ja työajoista sovitaan jokaisen tehtäviin valitun kanssa. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen nuoren kausityöntekijän palkka (7,36 €/h). 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita viestiä pastori Krista Wedmanille 31.3. mennessä: krista.wedman@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä . Voit liittää mukaan CV:n tai esittelyn itsestäsi sekä yhteystietosi ja sinulle sopivan työskentelyajankohdan. Krista haastattelee kaikki hakijat.  

2022-03-17 13:26:00.0