Hetkiä Keravalla -pyhiinvaellus

Hetkiä Keravalla -pyhiinvaellusreitin ajatuksena on, että hiljaisuus voi löytyä aivan läheltä, pyhiinvaelluskin omasta kotikaupungista. 

Reitti löytyy Citynomadi-palvelusta ja sitä voi kulkea itsenäisesti puhelimen kanssa tai pyhiinvaelluskorttien opastamana. Matkan varrella on 12 pysähdyspaikkaa, joista kuhunkin löytyy lyhyt esittely ja rukousteksti, jonka äärelle voi hetkeksi pysähtyä. Reitin kokonaispituus on noin 14 kilometriä, mutta jokainen voi valita itselleen reitiltä sopivan mittaisen pyhiinvaelluksen. 

Hetkiä Keravalla -pyhiinvaellus Citynomadi-palvelussa

Maksuttoman Nomadi-sovelluksen voi asentaa puhelimeen tai palvelua voi käyttää selaimella. Löydät reitin sovelluksesta Hetkiä Keravalla -nimellä. Asennuslinkit löytyvät myös Citynomadin sivuilta.  Jos haluat käyttää pyhiinvaelluskortteja, voit noutaa ne seurakunnan kirkkoherranvirastosta (Kauppakaari 8) sen aukioloaikoina arkisin klo 9-15.

kuvia Hetkiä Keravalla -reitin varrelta Keinukalliosta, Ollilanlammelta, Valkean Karitsan kappelista, Sielunrajankaliolta, asemalta ja kivisillalta.

Kohteista löytyy lyhyt esittely ja rukousteksti:

"Ilo yllättää. Toisinaan huomaamaton, mutta aina siellä: elämän ytimessä, syvällä sielussa. Toisinaan tulvii nauruna pintaan, hymynä huulille. Hymy tarttuu ja ilo leviää yllättäen myös vastaantulijan. Kiitos, Jumala, ilosta, kiitos hymystä, joka on lyhin tie toiseen ihmiseen. Kiitos, että sinä iloitset meistä jokaisesta."  

Hetkiä Keravalla -pyhiinvaelluksen työryhmään ovat kuuluneet Eeva AirilaPäivikki KahranahoSamuli KoivurantaAsta KoponenTuula Peura sekä Krista Wedman. Valokuvat on ottanut Heikki Nenonen ja pyhiinvaelluskorttien graafisesta ilmeestä vastaa Jani Käsmä.

Lue lisää: Hetkiä Keravalla -pyhiinvaellusreitti avattu - Keravan seurakunta