Seurakuntavaalit 2018 käydään teemalla #minun kirkkoni

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Käytä ääntäsi seurakuntavaaleissa - sillä on merkitystä

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Seurakuntavaalien vaalipäivä on 18.11.2018.

Äänestäjälle

vs. tiedottaja
Viestintäpalvelut
Pl 134

Olen tavoitettavissa maanantaista torstaihin.

Tehtävänäni on ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelu ja toteutus. Kirjoitan esimerkiksi juttuja lehtiin ja verkkoon, toimitan uutiskirjettä, taitan ilmoituksia ja mainoksia. Toimin myös seurakuntavaalien vaalilautakunnan sihteerinä.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018