Korintti-musikaalin alkuinfo

korintti-musikaali teksti ja taustalla patsashahmo ja tuulessa liehuva huivi.

Kalevan seurakuntatalo

Lähde mukaan seikkailuun Keravan taivaan alla - Korinttiin!

Korintti on viime vuonna kantaesityksensä saanut kotimainen musikaali, joka kuvaa varhaisia kristittyjä vuoden 54 AD Korintin satamakaupungissa. Musikaalin on säveltänyt Johanna Särkkälä ja käsikirjoittanut Keravan oma Sirkku Hoikkala.

Teos on vauhdikas, jännittävä ja kaukaisesta historiallisesta ajankohdastaan huolimatta sen viesti eri tavalla ajattelevien ja uskovien kohtaamisesta on hyvin ajankohtainen.

Keravan seurakunta valmistaa teoksesta oman version juhlavuoden 2025 kunniaksi ja SINÄ voit tulla mukaan tekemään sitä! Musikaalin ohjaa Sirkku ja ydintiimissä on mukana monia kasvoja Keravan seurakunnasta, kuten Katri Ahonen ja Mikael Björkas.

Haemme mukaan juuri sinua, jos sinua kiinnostaa:
- Näytteleminen
- Laulaminen
- Tanssiminen
- Tekninen toteutus
- Lavastaminen
- Puvustaminen
- Valokuvaaminen
- Graafinen suunnittelu
- Somettaminen
- Muonittaminen
- Melkein mikä vaan osa-alue näyttämöteoksen tekemisestä

Projektin ensimmäinen infotilaisuus on torstaina 29.8. klo 18-21 Kalevan seurakuntakeskuksella. Torstai tulee olemaan keskeinen harjoitteluilta, mutta aivan joka torstai ei tarvitse päästä paikalle. Aikatauluista sovitaan tarkemmin alkusyksystä ja sitten työ polkaistaan käyntiin tehokkaasti ja ilon kautta. Esitykset ovat toukokuussa 2025. Luvassa on siis huikea, jännittävä ja hauska talvikausi näyttämötaiteen ja tiimityön merkeissä!

Jos kiinnostuit ja haluat jo ennakkoon kertoa meille itsestäsi ja mikä sinua kiinnostaisi, täytä tämä kaavake. Se auttaa meitä hahmottamaan, keitä olemme saamassa mukaan tiimiin:

Korinttia on esittänyt tamperelainen Musiikkiteatteri Valkia ja heidän sometileillään on paljon kuvia ja klippejä, joista saat vaikutelman teoksesta. Muistetaan silti samalla, että nyt luodaan Keravan taivaan alla ihan oma, keravalaisille sovitettu, versio teoksesta ja siitä tulee meidän oman tiimin näköinen!

TULE MUKAAN!!!
  • Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille

Ennakkoilmoittautuminen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.