Leirit ja retket kouluikäisille

Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut.

Lisätietoa leireistä ja retkistä sekä ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista.

Kesän 2019 leirit

Kesällä pidettävät Nuottakodon leirit on tarkoitettu jo 1. -luokan käyneistä lapsista aina seiskaluokkalaisiin asti. Kesän leirien nimiin, ajankohtiin, hintoihin ja kohteisiin voi tulla muutoksia vielä kevään aikana. Ilmoittautuminen alkaa 25.2.2019 klo 00.00.

Kesän valloitus

Leiri pojille 3.-5.6. Nuottakodossa.

Koulut on ohi ja kesä on tullut - nyt otetaan kesästä heti niskalenkki Kesän Valloituksella!

Kesän valloitus leirillä otetaan kesä vastaan hyvässä seurassa, hyvällä leirihommalla hyvässä paikassa. Ohjelmassa kaikenlaista kädentaidoista seikkailuun ja hiljentymisesti remuamiseen.

Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, bussikuljetukset ja ruokailun.

Turvalinnake

Leiri tytöille ja pojille 19.-20.6. Nuottakodossa.

Kesällä on monenlaista tekemistä - mutta monien mielestä kesä ei ole kesä ilman leiriä. Tänä kesänä sun leiritarpeeseesi vastaa Turvalinnake -leiri!

Leirillä on luvassa tuttua kesäleiritavaraa, eli hauskaa tekemistä, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Ohjelmassa on kaikenlaista kädentaidoista peleihin ja hiljaisuudesta remuamiseen.

Leirin hinta on 25€. Hinta sisältää ohjelman, bussikuljetukset ja ruokailut.

Värikästä satoa

Leiri tytöille 5.-7.8. Nuottakodossa.

Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, bussikuljetukset ja ruokailut.

Perheiden Lapinvaellus

26.7.-2.8.

Perinteinen Lapinvaellus perheille! Tällä kertaa vaellamme Pöyrisjärvellä, Suomen ja Norjan rajalla.

Seurakunnalta voi lainata varusteita. Vaelluksen hinta on 200€/aikuinen, 100€/lapsi, muille kuin Keravalaisille 250€/150€. Hinta sisältää yhteiskuljetuksen, matkoilla ruokailun ja vaellusruuat.