Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Syksyn 2021 päiväkerhoihin ilmoittaudutaan 29.3.-30.4.21

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samalla hakukaavakkeilla.

Kevään 2021 vapaista päiväkerhopaikoista voit kysyä sähköpostilla: eija.listenmaa@evl.fi

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila  (Ketjutie 3)

Seurakuntakeskus (Papintie 6 G)

Savion kerhotila (Koivikontie 10)

Kalevan seurakuntatalo (Ritakatu 2)

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia, klo 9-12,  kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä. Syksy 2020- kevät 2021 Nappulakerho pidetään seurakuntakeskuksen päiväkerhotalossa tiistaisin klo 9-11.

Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Hakemuksen voi täyttää myös varsinaisen hakuajan jälkeen ja ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Kerhot ovat maksullisia: 45, 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Listenmaa, eija.listenmaa@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.