Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Syksyn 2020 kerhopaikasta on lähetetty kirjepostia 1.6.2020

Päiväkerhoihin voi hakea myös ilmoittautumisajan jälkeen. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja me ilmoitamme, mikäli paikkoja on vapaana.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samalla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila

Savion seurakuntatalo

Kalevan seurakuntatalo

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia, klo 9-12,  kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä. Syksyllä 2020 Nappulakerho pidetään seurakuntakeskuksen päiväkerhotalossa tiistaisin klo 9-11.

Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Hakemuksen voi täyttää myös varsinaisen hakuajan jälkeen. Ahjon kerhotilassa ei ole kerhoryhmää syksyllä 2020 vähäisen hakijamäärän vuoksi.

Kerhot ovat maksullisia: 45, 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Pääkkönen, eija.paakkonen@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.