Kalevan seurakuntatalo

lähetyspiiri

Joka toinen viikko kokoontuva Ikkuna lähetyksen maailmaan -lähetyspiiri antaa mahdollisuuden kartuttaa tietämystä lähetystyöstä. Kokoontumisissa käy vierailijoita lähetysjärjestöistä ja kuulet Keravan nimikkolähettien ja kohteiden terveisiä maailmalta.

14.2 tiistai YHTEINEN keskustassa vierailija Paulos Huang, Kylväjän työ kiinankielisessä maailmassa.

27.2 maanantai YHTEINEN Kalevassa/sali, Kanttori Janne Kaksonen laulattaa virsikirjasta uudesta ja vanhasta

13.3 maanantaina Kalevassa takkahuoneessa - Tuula Faye kertoo Senegalissa tehtävästä seurakuntatyöstä

27.3 maanantai YHTEINEN Kalevassa, Lea Pihkalan terveiset Kansanläheytksen tekemästä työstä Japanista ja Ananin seurakunnasta.

24.4 maanantai Kalevan takkahuone Hanna-työn esittelyä

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ihmeellinen itä, aluekoordinaattori Jukka Repo Keski-Aasia, Venäjä, kertoo Kansanlähetyksen tekemästä Venäjän työstä.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.