Messu suoratoistona verkossa

Messu Keravan kirkosta on katsottavissa Facebookissa (Keravan seurakunta) ja verkkosivuilla www.keravanseurakunta.fi. Keravan kirkossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus saapua ehtoolliselle sunnuntaina 11.30-12.30. Kirkkotilassa huomioidaan rajoitukset sekä turvallisuusohjeet. Paikalla voi olla kerrallaan 3-4 kävijää. Kirkko on edelleen auki myös hiljentymistä ja rukousta varten klo 12-14. Paikalla on seurakunnan työntekijä keskustelua varten.

Messun toteuttajat ovat liturgi Chris Montgomery, avustava pappi Kristiina Nyman, kanttori Heli Kaasalainen ja kirkkoväärti Raija Liukkonen.

Messu Keravan kirkosta on katsottavissa myös Facebookissa (Keravan seurakunta) ja verkkosivuilla www.keravanseurakunta.fi.

Piispan antamien ohjeiden mukaan seurakuntalaisille voidaan jakaa ehtoollista suoratoistetun messun jälkeen kirkkotilassa. Keravan kirkossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus saapua ehtoolliselle sunnuntaina 11.30-12.30 välisenä aikana. Kirkkotilassa huomioidaan rajoitukset sekä turvallisuusohjeet. Paikalla voi olla kerrallaan 3-4 kävijää. Kirkko on edelleen auki myös hiljentymistä ja rukousta varten klo 12-14. Paikalla on seurakunnan työntekijä keskustelua varten