Uutislistaukseen

Kalle Tahkolahti

Luovuus on uskallusta?

20.11.2019 09.19

Syyskauden viimeiseen Senioritiistaihin 26.11. Keravan seurakuntakeskukseen saapuu vieraaksi teatterintekijä, mentalisti Kalle Tahkolahti. Hän puhuu aiheesta Luovuus on uskallusta?
Kalle Tahkolahti on järvenpääläinen teatteritaiteilija, joka on toiminut lähes 20 vuoden ajan monilla Keski-Uudenmaan näyttämöillä muun muassa näyttelijänä, ohjaajana ja mentalistina. Hän kertoo, että näyttämötaiteen intensiivinen maailma on opettanut käytännön kautta tekemään nopeita ratkaisuja, säännöllisesti haastamaan omaa maailmankuvaa ja katsomaan maailmaa useasta näkökulmasta yhtä aikaa. ”Luovuus on jatkuvasti koetuksella eikä uskallus ole koskaan itsestään selvää.” 

Keravan seurakunnan järjestämä kaikille avoin ja maksuton Senioritiistai aloitetaan 26.11. Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6) lounaalla (7 euroa) ja seurakunnan tarjoamilla pullakahveilla kello 12. Luento alkaa noin kello 13.15 heti Keravan musiikkiopiston opiskelijoiden musiikkihetken jälkeen. Ensi vuoden ensimmäinen Senioritiistai järjestetään 28.1.2020.