Liikuntaa ja hyvää mieltä Yhteisvastuukeräyksen hyväksi


Kesällä 2021 keravalaisia liikutti Yhteisvastuukeräyksen liikuntatempaus.
 

Liikuntatempauksen tunnelmia

Lahjoitusnumerot: 

  • MOBILEPAY 72585
  • verkkolahjoitus: yhteisvastuu.fi/keravaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
  • tilisiirto Yhteisvastuukeräyksen tilille: Aktia FI82 4055 0010 4148 41, Nordea FI16 2089 1800 0067 75, Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28
    Merkitse viitenumeroksi Keravan seurakunnan viite 308223

Yhteisvastuukeräyksen keräysluvat RA/2020/639, ÅLR 2020/4355.

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä.

Teksti: Olen niin iloinen keravalaisista yhdistyksistä, jotka eivät lamaannu koronan alle, vaan olemme yhdessä ideoineet liikuntahaasteen Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tämä on sellainen haaste, johon jokainen kaupunkilainen ikään ja kuntoon katsomatta pystyy osallistumaan.  Tarkoitus saada ihmisiä liikkeelle hyvän asian puolesta, kevät koittaa ja elämä voittaa! Kristiina Nyman, Kristiina Nymanin kuva ja Yhteisvastuun logo.

Reittiehdotuksia   

Keravan ulkoilureitit ja luontokohteet tarjoavat upeita kävelyreittejä. 

Kävelyreittejä:
Keravan ulkoilureitit karttoineen löydät Keravan kaupungin verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Luonto- ja retkikohteet kaupungin verkkosivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi: 

Pyöräilyreitti:

Muistetaan liikennesäännöt ja pyöräilykypärä! 
Pyöräilyreittiehdotus Keravan kirkolta Sipoon Vanhalle kirkolle, karttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tietoa Sipoon Vanhasta kirkosta löydät Sipoon suomalaisen seurakunnan verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Haastekortti

Tästä voit tulostaa haastekortin, jonka voit antaa henkilöille, jotka haluat haastaa. Paperisen version voi noutaa Keravan kirkosta sen aukioloaikoina 29.5.alkaen. Voit myös tilata paperisen haastekortin itsellesi Keravan seurakunnan viestinnästä (viestinta.kerava@evl.fi).


Järjestäjät

Liikunnallisen Yhteisvastuutempauksen järjestävät Keravan seurakunnan ja kaupungin kanssa yhteistyössä Cycling Academy, Keravan Latu, Keravan Sydänyhdistys ja MLL:n Keravan yhdistys.

kirsikkappuut ja hymyileviä pyöräilijöitä: Markus Tirranen, Krisse Alatalo, Marjo Niinisalo, Aila Lind-Mäki, Reino Ruotsalainen.
Kirkkoherra Markus Tirranen (vas.) haastoi mukaan järjestävien yhdistysten edustajat. Kuvassa toinen vasemmalta Krisse Alatalo, Marjo Niinisalo, Aila Lind-Mäki ja Reino Ruotsalainen. 


 

Ota yhteyttä

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ.

Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin!

Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa. Se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta.

Ihmisten kohtaaminen ja palveleminen niin ilossa kuin elämänkriiseissä on työni ydintä. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Työnohjaajana tuen yksilöiden ja ryhmien ammatillista kasvua, jaksamista ja työhyvinvointia. Yhteisvastuukeräyspäällikkönä toimin yhteistyössä työkavereiden, seurakuntalaisten ja keravalaisten yhdistysten kanssa apua tarvitsevien hyväksi.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja lukea. Budolajit ovat lähellä sydäntä ja hyvä kirja on minulle kuin matka toiseen maailmaan.